Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 2.000 independentistes recorren Reus en la manifestació de la Diada

Convocada per l'Esquerra Independentista, enguany ha aconseguit "multiplicar-ne els assistents"

Marc Càmara / Carla Bergadà

Whatsapp
Més de 2.000 participants en la manifestació. FOTO: Marc Càmara

Més de 2.000 participants en la manifestació. FOTO: Marc Càmara

A les vuit del vespre al Mercat Central de Reus. Aquest ha estat el punt de sortida de la manifestació que diverses formacions de l'Esquerra Independentista havien convocat, com ja és tradició, per la Diada. Més de 2.000 persones s'han sumat a recórrer els carrers de Reus en una convocatòria que, segons els organitzadors, ha estat "tot un èxit", ja que ha aconseguit "multiplicar" el nombre d'assistents.

Els manifestants han passat pel carrer Sant Joan, el Monterols, la plaça del Mercadal, el carrer Jesús, el Raval Martí Folguera, el Raval Robuster i s'han aturat finalment al Fossar Vell. Abans, però, han fet una parada a l'Hotel gaudí, on s'ha sentit: "Ni oblit ni perdó". Durant tot el recorregut, els independentistes —molts vestits amb samarretes reivindicatives i acabats d'arribar de la manifestació de Barcelona— han cridat lemes com "Els carrers seran sempre nostres!", "El poble mana, república ara" i "In-inde-independència".

Temas

Comentarios

Lea También