Més de 6.000 persones visiten els Espais Ocults de Reus

El refugi de la plaça del Mercadal i el dipòsit d’aigua de l’Institut Pere Mata han estat dos dels indrets més visitats aquest cap de setmana

09 octubre 2018 09:09 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Èxit rotund d’aquesta nova edició dels Espais Ocults de Reus, una iniciativa sorgida d’aquesta associació sense ànim de lucre per donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat.  Més de 6.000 persones han passat aquest cap de setmana per algun dels vuit espais proposats per l’organització. 

Entre els més visitats, un autèntic tresor patrimonial com és el refugi de la plaça del Mercadal i que portava deu anys tancat al públic. Però també van registrar un gran nombre de curiosos espais com el dipòsit d’aigua de l’Institut Pere Mata o la xemeneia del Molí de la Vila.

Precisament, una de les principals novetats d’aquesta edició ha estat la inclusió de zones de la ciutat més allunyades del centre i que, per tant, passen més desapercebudes, i les quatre rutes.

Des de l’organització també van destacar ahir, a través d’un comunicat, la gran feina duta a terme pel centenar de voluntaris involucrats al llarg de tot aquest cap de setmana, als propietaris, patrocinadors, col·laboradors i als visitants, que «any rere any segueixen mostrant interès en aquesta activitat».

En aquesta edició dels Espais Ocults, les zones visitables han estat: el refugi de la plaça del Mercadal, la xemeneia del Molí de la Vila, el dipòsit d’aigua de l’Institut Pere Mata (obra de Pere Casellas amb motiu de l’Any Casellas), Barri Gaudí, la seu dels Amics del Ferrocarril, el cementiri de Reus, el Mas Pintat i el Castell del Cambrer.

Comentarios
Multimedia Diari