Mor als 52 anys d’edat el comunicador reusenc Jordi Escoda Solé

Va treballar a Punt 6 Ràdio i era un dels fundadors de BxC Ràdio

05 agosto 2020 22:08 | Actualizado a 05 agosto 2020 22:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El periodista Jordi Escoda Solé va morir aquest dimecres als 52 anys, segons va donar a conèixer l’emissora LaNova Ràdio. Molt vinculat al món de la comunicació a Reus, havia estat locutor i era un dels socis fundadors de BxC Ràdio. Entre els anys 2000 i 2013, fou el cap de programes de Punt 6 Ràdio de Reus, predecessora de LaNova Ràdio, on va conduir tota mena d’espais des del 1995.

«Recordades són encara aquelles tertúlies polítiques que el Jordi conduïa en els seus magazíns», assenyalava l’emissora a la nota on expressava el condol a familiars i amics. Les xarxes es van fer eco àmpliament de la mort d’Escoda, que havia patit recentment un ictus. «La meva primera entrevista com a candidata d’ERC a l’alcaldia de Reus me la va fer el Jordi Escoda. Des de llavors sempre era un plaer conversar amb ell a la ràdio i fora. Et trobaré a faltar Jordi!», va escriure la vicealcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació Noemí Llauradó.

«Quina tristor la pèrdua del Jordi Escoda! Un apassionat de la ràdio, un supervivent que s’ha reinventat incomptables vegades, sempre donant suport i amb un somriure. Al Cel sia, ets molt gran Jordi, descansa en pau», va escriure a Twitter Jordi Salvadó Rius. 

Comentarios
Multimedia Diari