Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Noemí Llauradó (ERC) defensa que els pressupostos no s’havien de prorrogar

ERC apunta els eixos de la campanya i anuncia que confeccionarà una llista cremallera amb independents

Francesc Gras

Whatsapp
Noemí Llauradó repetirà com a candidat d’Esquerra aquest 2019. Ja ho va ser el 2015  FOTO: Alfredo González

Noemí Llauradó repetirà com a candidat d’Esquerra aquest 2019. Ja ho va ser el 2015 FOTO: Alfredo González

Després de presentar la seva candidatura en un acte a l’Orfeó Reusenc, Noemí Llauradó ha exposat aquest dijous quins seran els eixos principals de la campanya electoral d’ERC. Una línia d’actuació centrada en cinc punts (construcció democràtica, educació, cultura, atenció a les persones i entorn) que han confeccionat amb l’ajuda d’una cinquantena de persones i d’entitats de diferents àmbits. Una profunda anàlisi de ciutat que els ha servit per dibuixar la ciutat dels pròxims anys i extreure’n conclusions com, per exemple, que «una de les debilitats que hi ha a la ciutat és la manca de planificació en cultura i educació», ha manifestat Llauradó.

La líder republicana ha tornat a reiterar que Reus necessita d’«una nova generació de polítics» i que l’actual model «està esgotat». A més a més, també ha apuntat algunes de les divergències que han tingut amb els altres socis de govern. En aquest sentit ha manifestat que «nosaltres haguéssim insistit més a l’hora de parlar amb totes les forces i no prorrogar els pressupostos». No obstant això, també ha subratllat que «mantindran» el pacte de govern fins al final de la legislatura «per responsabilitat».

Llista cremallera
Llauradó també es s'ha referit a la confecció de la llista electoral sense avançar noms. Això sí, va destacar que confeccionaran una llista cremallera i que comptarà amb la presència de persones de perfils ben diferents amb ganes de treballar per la ciutat. A més a més, també assegura que hi haurà presència d’independents. Tampoc ha avançat si es repetirà l’actual pacte que mantenen amb Avancem, Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata Català (MDC).

Al llarg de la presentació del que serà la campanya electoral, ERC també s'ha presentat la pàgina web creada per a l’ocasió i van deixar clar que les principals accions comunicatives es portaran a terme a través d’internet i de les xarxes socials.

Temas

Comentarios

Lea También