Noemí Llauradó (ERC) defensa que els pressupostos no s’havien de prorrogar

ERC apunta els eixos de la campanya i anuncia que confeccionarà una llista cremallera amb independents

11 enero 2019 07:37 | Actualizado a 15 febrero 2019 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de presentar la seva candidatura en un acte a l’Orfeó Reusenc, Noemí Llauradó ha exposat aquest dijous quins seran els eixos principals de la campanya electoral d’ERC. Una línia d’actuació centrada en cinc punts (construcció democràtica, educació, cultura, atenció a les persones i entorn) que han confeccionat amb l’ajuda d’una cinquantena de persones i d’entitats de diferents àmbits. Una profunda anàlisi de ciutat que els ha servit per dibuixar la ciutat dels pròxims anys i extreure’n conclusions com, per exemple, que «una de les debilitats que hi ha a la ciutat és la manca de planificació en cultura i educació», ha manifestat Llauradó.

La líder republicana ha tornat a reiterar que Reus necessita d’«una nova generació de polítics» i que l’actual model «està esgotat». A més a més, també ha apuntat algunes de les divergències que han tingut amb els altres socis de govern. En aquest sentit ha manifestat que «nosaltres haguéssim insistit més a l’hora de parlar amb totes les forces i no prorrogar els pressupostos». No obstant això, també ha subratllat que «mantindran» el pacte de govern fins al final de la legislatura «per responsabilitat».

Llista cremallera
Llauradó també es s'ha referit a la confecció de la llista electoral sense avançar noms. Això sí, va destacar que confeccionaran una llista cremallera i que comptarà amb la presència de persones de perfils ben diferents amb ganes de treballar per la ciutat. A més a més, també assegura que hi haurà presència d’independents. Tampoc ha avançat si es repetirà l’actual pacte que mantenen amb Avancem, Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata Català (MDC).

Al llarg de la presentació del que serà la campanya electoral, ERC també s'ha presentat la pàgina web creada per a l’ocasió i van deixar clar que les principals accions comunicatives es portaran a terme a través d’internet i de les xarxes socials.

Comentarios
Multimedia Diari