PROGRAMA: Els actes d'aquest dissabte, 23 de juny, de Sant Pere a Reus

21 junio 2018 17:23 | Actualizado a 21 junio 2018 17:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

EL FOC DE SANT JOAN

— 11.00 h, al PORTAL DE CATALUNYA (c. de la Font 13), Puntades poètiques per a nens i nenes. Taller d’elaboració de peces de costura creativa i jam poètica. Activitat per a infants a partir de 7 anys. Organitza: El Portal de Catalunya i Raquel Martí Creativos en moda. Col·labora:
Safareig Poètic.

12.00 h, a l’INSTITUT PERE MATA. Visita teatralitzada, concert i vermut. Per a públic general. Imprescindible reserva prèvia on line a: www.codoleducacio.com +info: tel. 977 327 362. Amb la col·laboració de Vermuts Miró i el suport de la Fundació Pere Mata i l’Ajuntament de Reus.

17.15 h, al SANTUARI DE MISERICÒRDIA, recepció de la Flama del Canigó i homenatge a la senyera. Per 47a vegada, a càrrec del Patronat
Sardanista. 17.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, rebuda i lectura del missatge de la Flama del Canigó, elaborat per Jordi Cuixart. Seguidament, cercavila amb la Flama, portada amb relleus per nens i nenes de la ciutat, amb l’acompanyament de la Cobla Reus. Recorregut: carrer de la Presó, carrer de les Carnisseries Velles, plaça del Mercadal, carrer de Monterols, carrer de Llovera i plaça de la Llibertat.

18.00 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, arribada de la Flama del Canigó i encesa del peveter. Seguidament, el públic podrà ballar la sardana “El País a l’Escola”, de Carles Santiago. A partir d’aquest moment, recollida del foc per part d’una trentena de delegacions i pobles de les nostres comarques, que dóna cobertura a més de seixanta poblacions.

18.00 h, al CAMPANAR, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera de Reus a càrrec de la Jove Cambra, amb motiu del seu
50è aniversari.

18.00 h, pels CARRERS DEL CENTRE, cercavila del gegant Carrasclet amb motiu de la Diada dels Països Catalans.

18.00 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, Diada Castellera de Sant Pere, amb els Nens del Vendrell, els Castellers de Lleida i els Xiquets de Reus.

18.30 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, ballada de sardanes amb la Cobla Reus.

20.45 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, lectura del missatge, breus parlaments i encesa de la foguera de Sant Joan a càrrec del Sr. Emili Argilaga Tarragó, president d’Òmnium Baix Camp.

22.00 h, pels CARRERS DEL CENTRE, Cercavila de Foc de la Nit de Sant Joan, amb la participació dels Bous i la Vedella de Foc, el Ball de Diables, el Ball de Diables Infantil, el Drac, el Drac petit, la Cabra petita, la Víbria i la Cabra. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrer de les Peixateries Velles, carrer de l’Hospital, carrer de la Presó, carrer de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, carrer de Rosich, carrer d’en Vilar, carrer d’Aleus, carrer de Donotea, carrer del Vidre i plaça del Mercadal.

22.00 h, al PARC DE LA FESTA, Barraques de Festa Major, amb Vivèrrids, encesa de la Vedella de Foc amb motiu de la revetlla de Sant Joan, Vergüenza Ajena, Batucada Reusamba, Pepet i Marieta i Albercocks.

Comentarios
Multimedia Diari