Partit benèfic de bàsquet al Reus Deportiu per La Marató de TV3

El matx tindrà lloc demà diumenge (10h) i enfrontarà una selecció de periodistes contra un conjunt de socis de l'entitat. Al pavelló del club s'hi trobarà una gran urna perquè tothom que ho desitgi pugui col·laborar amb la iniciativa de la televisió catalana

19 mayo 2017 17:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Reus Deportiu organitza demà diumenge dia 18, a partir de les 10h, un partit benèfic de bàsquet al seu pavelló amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató de Tv3, que enguany celebra el seu 25è aniversari centrada en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els equips que s’enfronten són una selecció de periodistes contra un conjunt de socis de l’entitat. L’entrada al pavelló de bàsquet del club esportiu del carrer Gaudí serà gratuïta, no obstant això, allí s’hi podrà trobar una urna on dipositar-hi els donatius.

L’equip de periodistes està capitanejat pel corresponsal de RAC1 i col·laborador de La Vanguardia al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Este Giralt, i serà entrenat pel coordinador de bàsquet del club, Sisco Sol. D’altra banda, la selecció de socis del Reus Deportiu comptarà amb la subcampiona del món de patinatge, Laura Sánchez, com a capitana i estarà entrenat per Berni Rubio.

Els jugadors integrants de la selecció de periodistes són els següents: Esteve Giralt com a capità, Francesc Gras i Octavi Saumell (Diari de Tarragona), Raquel Sans (Cap de premsa Generalitat TGN), Coia Ballesté (delegada TV3 i Catalunya Ràdio TGN), Rosa Serres (TV3), Dani Revenga (Indicador de Economía), Jaume Vich (Canal Reus TV), Mar Rovira (Canal Reus TV), Adrià Morte (Canal Reus TV), Guillem Ramos-Salvat (DelCamp.cat), David Fernández (LaNova Ràdio, SurtDeCasa), Enrique Canovaca (ReusDigital), Olívia Molet (Més Reus), Oriol Margalef (Comunicació URV, Repsol, ANAV), Marc Rovira (corresponsal d’El País a Tarragona), Sara Sans (Delegada de La Vanguardia a TGN), Danae Boronat (BeIn Sports) i Jordi Gil (Esports 3 i presentador de Temps de neu).

La selecció de socis del Reus Deportiu comptarà amb els següents jugadors: Laura Sánchez com a Capitana, Mònica Balsells (Presidenta del Reus Deportiu), David Llauradó (Ciclista Paralímpic i Campió del Món), Meritxell Prat (Campiona del Món Grup Xou Patinatge), Edgar Fernández (Regidor CUP), Noemí Llauradó (Regidora ERC), Jordi Cervera (Regidor ARA REUS), Jordi Lamas (exRegidor PSC), Sergi Novo (assessor Grup Municipal CiU a l'Ajuntament), Salvi Batlle (Jove Cambra, Àliga, denouReus), Xavier Pàmies Sistaré (Forn Sistaré), Manel Oliva (Perruquer), Eduard Sendra (Cobla Reus Jove), Joan Bartolí (Gerent Consell Esportiu Baix Camp), Jordi Llaberia (Federació Territorial Bàsquet), Santiago Esteva (Diploma Olímpic de Natació), Joan Roca (Endesa), Ferran Benach (Aula de sons), Eduard López (Safareig poètic) i Rubén Torres (Trialtleta).

Comentarios
Multimedia Diari