Más de Reus

Pere Bellés parla a través del seu art amb 'Singulars'

L'exposició es pot veure a la galeria Antoni Pinyol fins l'11 de febrer

Cristina Valls

Whatsapp
L´artista Pere Bellés el dia de la inauguració de la seva mostra a la galeria Antoni Pinyol de Reus.  Foto: alfredo gonzález.

L´artista Pere Bellés el dia de la inauguració de la seva mostra a la galeria Antoni Pinyol de Reus. Foto: alfredo gonzález.

Pere Bellés (Terrassa, 1965) exposa a la galeria Antoni Pinyol la seva mostra ‘Singulars’, la qual està oberta fins a l’11 de febrer. Segons l’autor, aquestes peces pretenen treballar diferents perspectives en el temps. «Mai m’invento res, treballo sobre la petjada de l’home i amb una varietat de materials, com ara l’acer, la fusta, la llum... El millor és la lectura de l’espectador, la qual moltes vegades lliga amb la meva obra un concepte», diu content. I és que el que pretèn és això. Fer pensar la gent. En una de les seves obres, per tal d’explicar el pes de 100 anys de vida va agafar peces de plom, per exemple. La seva intencionalitat i el bagatge de l’espectador doncs és el que dóna vida al seu art, el qual parla a través d’ell. A més, aporta que és vital que sempre «documentar-se per crear».

Temas

  • REUS

Lea También