Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Primàries Reus ratifica els candidats per liderar el partit

Jordi Pouget, Lluís Agustench i Lluís Pallejà optaran a ser alcaldables el 23 de febrer

F. G.

Whatsapp
Pouget, Pallejà i Agustench, a primera fila durant l’acte del passat divendres a l’antic hospital. FOTO: A. Mariné

Pouget, Pallejà i Agustench, a primera fila durant l’acte del passat divendres a l’antic hospital. FOTO: A. Mariné

Primàries Reus ja disposa de les persones que optaran a liderar la plataforma independentista de cara a les municipals del mes de maig. Es tracta de Lluís Pallejà, Lluís Agustench i de Jordi Pouget. Tots tres ja havien anunciat amb anterioritat la seva intenció de presentar candidatura i el passat divendres van ser ratificats en el transcurs d’un acte que va omplir la sala d’actes de l’antic Hospital de Reus. 
Els tres candidats van dirigir unes paraules al centenar d’afiliats i seguidors del partit assistents destacant la importància del procés democràtic intern que estan portant a terme i la necessitat de treballar per la ciutat des de tots els àmbits.
Durant l’acte de proclamació dels candidats, que va comptar amb la presència del professor de Periodisme i Comunicació de la UVic, Adrià Alsina, també es van donar a conèixer el nom de la resta de membres que integraran la llista: Mariona farré, Carles Borrul, Esther Cabré, Josep Maria Berga, Biel Ferrer, Maria José Cerdan, MAnel Fort, Úrsula Subirà, Jaume Garriga, Pilar Garcia, Eduard Prats i Anna Maria Sugranyes.
No al 155
Les eleccions per al cap de llista de Primàries Reus seran el dissabte 23 de febrer. Està previst que s’habilitin diferents punts de votació, més enllà d’oferir la possibilitat als més de 500 inscrits a la plataforma a fer-ho electrònicament.
Ara farà unes setmanes, el portaveu de Primàries Reus, Lluís Gibert, ratificava la intenció que té la plataforma de concórrer a les eleccions municipals del mes de maig i dibuixava l’escenari futur. Aquest, va explicar, passa per no pactar amb cap dels partits del 155 «inclòs el PSC» i per acabar convertint-se amb un projecte «de concentració del vot independentista».

Temas

Comentarios