Provoca un accident a Reus i es fuga sense sócorrer els ferits

En l'accident, que va tindre lloc al Camí de Valls, es van veure implicats quatre cotxes i una moto. Els ferits lleus van ser traslladats a l'Hospital de Reus

19 mayo 2017 16:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Urbana de Reus ha identificat i està buscant al conductor –segons ha sabut el Diari és d’origen marroquí– que es va fugar dimecres a última hora de la tarda després de col·lidir amb un altre vehicle al Camí de Valls, cantonada amb carrer Vilallonga, i també van sortir afectats tres cotxes i una moto.

El conductor, que portava un Audi A6 s’hauria saltat un cediu el pas del carrer Vilallonga i va topar amb l’altre vehicle que venia pel Camí de Valls, provocant que els dos ocupants, un noi i una noia, fossin evacuats fins a l’Hospital Sant Joan de Reus. Fonts sanitàries han confirmat que la noia tenia contusions i el diagnòstic era de ferit menys greu.

El conductor va baixar del vehicle i va marxar del lloc dels fets a peu. Ni va socórrer als ferits, ni va avisar al 112. Fonts de la Guàrdia Urbana van explicar que també hi havia ocupants al vehicle que hauria provocat l’accident de trànsit en aquest punt de la xarxa viaria reusenca.

Mentre dues ambulàncies prenien els ferits fins a l’hospital, els agents de la Guàrdia Urbana trucaven a la grua per retirar els vehicles i donaven la veu d’alerta per localitzar el conductor. Fonts policials van reconèixer que ahir encara no l’havien trobat, tot i que tenen identificat qui és. Es desconeix perquè va abandonar el vehicle i els ferits.

Comentarios
Multimedia Diari