Quatre detinguts en una operació contra el tràfic de drogues a Reus

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos van escorcollar un habitatge en el qual van trobar 77,5 grams de marihuana i 600 euros en efectiu

29 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 27 noviembre 2017 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues a la via pública a Reus es va saldar el passat divendres amb la detenció de quatre persones, una dona i tres homes, un dels quals menor d'edat. Després d'una investigació desenvolupada durant les últimes setmanes, els agents dels dos cossos van procedir a les detencions en diversos punts de la ciutat i també durant l'escorcoll d'un domicili del carrer de les Galanes. Allí haurien trobat material per a la distribució de la droga: una balança, bossetes de plàstic, 77,5 grams de marihuana o 600 euros en efectiu.

Els detinguts, als quals s'atribueix un presumpte delicte contra la salut pública, són un matrimoni de 49 i 45 anys, així com dos joves, un d'ells de disset. Els nois, un dels quals nebot de l'home detingut, serien els encarregats de, presumptament, distribuir la droga als compradors a la via pública, segons la policia.

Comentarios
Multimedia Diari