Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus, Montblanc, Amposta i Tortosa tindran centres comercials a cel obert

Es tracta de crear sinergies comercials urbanes per respondre a les necessitats actuals dels consumidors

ACN

Whatsapp

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, ha formalitzat avui en visita al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, convenis amb Montblanc, Reus, Amposta i Tortosa per impulsar projectes de centres comercials a cel obert. L'objectiu és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials per renovar el sector, així com aconseguir que altres administracions col·laborin en la dinamització d'aquest tipus de proposta. Es tracta de crear sinèrgies comercials urbanes que responguin a les necessitats actuals del consumidor, i convertir els establiments de proximitat integrats en l'espai urbà en el motor de la revitalització comercial i urbanística de l'entorn.

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà impulsa una pla d'actuacions del centre comercial a cel obert al municipi de Montblanc amb un pressupost de 18.150 euros. Empresa i Ocupació hi aporta 8.469 euros. De la seva banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc impulsa un pla pressupostat en 41.522,75 euros i el departament hi col·labora amb 24.913,65 euros.

La Unió de Botiguers de Reus impulsa al municipi un pla d'actuacions de 75.000 euros, que inclou els Actes del 40è aniversari, la Nit de comerç o la creació de la Tarja ciutat. Empresa i Ocupació hi aporta 22.537,50 euros. També a Reus, l'Associació El Tomb de Reus desenvolupa un pla d'accions amb un pressupost de 62.625 euros, que inclou la Festa de benvinguda a la Primavera, les Campanyes vermuts de Reus o les Botigues al carrer a l'agost. El Departament d'Empresa i Ocupació hi aporta 16.488 euros.

A Amposta, la federació de comerç del municipi fomenta un pla amb un pressupost de 32.122 euros, que preveu actuacions com la festa mercat a la plaça, el sopar sota les llums del Pont o les campanyes de Nadal i Reis i la Fira Amposta. El Departament d'Empresa i Ocupació hi col·labora amb 16.488 euros.

I en relació a Tortosa, la Federació de Comerç, Restauració, Serveis i Turisme i l'Agrupació Centre Comercial Tortosa, impulsen respectivament plans d'actuacions per impulsar l'equipament comercial al municipi amb un pressupost global de 123.125 euros. Les actuacions que preveuen són la Tarja de fidelització i pista de gel, Campanya primavera de tardor i de Nadal, Festes del renaixement o el Forestocs. El Departament d'Empresa i Ocupació aporta en el global 46.425 euros.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También