Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Transport

Reus Transport renovarà la flota d'autobusos amb 13 vehicles nous

L'empresa municipal ha licitat el contracte per 8.408.344 euros en cas d’arrendament i de 7.426.584 euros en cas de compravenda

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un autobús municipal de Reus. Foto: Alfredo González/DT

Imatge d'arxiu d'un autobús municipal de Reus. Foto: Alfredo González/DT

L'empresa municipal Reus Transport ha publicat aquest dimarts, 31 d’octubre al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, la licitació del contracte per a la renovació complerta de la flota de vehicles del servei de transport públic urbà. El consell d'administració de l'empresa va aprovar el plec de condicions el passat 10 d’octubre; i en el mateix acord, se sol·licitava a l’Ajuntament el finançament necessari per fer front a la despesa plurianual de renovació de la flota.

La previsió és adquirir 13 vehicles nous –de 12 metres– i el plec de condicions preveu diverses opcions: l’arrendament dels vehicles durant 10 anys, amb manteniment i la cobertura de riscos inclosos; i la compra, també amb mateniment i cobertura de riscos durant 10 anys. Quan finalitzi el procés de licitació, segons les ofertes presentades i les possibilitats de finançament, s’escollirà l’opció més adient.

El pressupost de licitació del contracte, que inclou el subministrament, el manteniment i l’assegurança dels vehicles durant 10 anys és de 8.408.344 euros en cas d’arrendament i de 7.426.584 euros en cas de compravenda.

El procés de renovació de la flota planteja el lliurament d'unitats de forma esglaonada, per permetre que l'aportació municipal no s'hagi de fer de cop. Està previst que l'adjudicació es faci entre final d’any i principis de 2018. El lliurament de les noves unitats s'ha programat amb el calendari següent: 5 unitats el novembre de 2018, 5 més al febrer de 2019 i 3 al juny de 2020.

Temas

Comentarios

Lea También