Reus aprofita la capitalitat cultural 
per fer promoció exterior

19 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Contribuir al posicionament turístic i cultural de la ciutat i establir contactes professionals per tal d’impulsar futures accions de promoció i captació de nous visitants.

Aquest parell d’objectius són els que han realçat Reus Promoció i la Capital de la Cultura Catalana, les quals sumaran esforços per tal reforçar la promoció de la ciutat i els seus principals atractius turístics, sigui en fires o altres activitats en les quals participaran en els pròxims mesos.

En aquest cas, l’estratègia de Reus Promoció per la projecció de la capital del Baix Camp passa per una sèrie d’accions estratègiques entre les quals destaca la presència i la participació en fires i promocions exteriors, la promoció conjunta amb l’Aliança turística de la Costa Daurada, la seva participació en fires, congressos i esdeveniments esportius que s’organitzen a la ciutat, en l’edició i difusió de nou material promocional i en l’aprofitament del potencial de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.


Difusió d’actes culturals
Val a dir, que Reus Promoció participarà també en diversos esdeveniments i fires externes de la ciutat. Aprofitant l’avinentesa, es farà difusió dels actes de la capitalitat cultural i les degustacions de Vermut de Reus tindran un paper rellevant. Amb tot això, entre algunes de les activitats programades per als pròxims mesos hi ha la d’aquest diumenge 23 d’abril a Londres, on serà visible Reus en un acte organitzat per la Delegació del Govern al Regne Unit i les oficines al Regne Unit de l’Institut Ramon Llull, Turisme de Catalunya i Acció, i diferents entitats catalanes amb motiu de Sant Jordi. L’acte es durà a terme al Borugh Market.

Madrid també serà seu d’un altre esdeveniment que es durà a terme al Centre Cultural Blanquerna, a la seu de la generalitat a partir de demà i passat. Un any més, la capital del Baix Camp està convidada a participar en els actes que s’organitzen amb motiu de la setmana de la cultura catalana.

Els dos dies es realitzaran degustacions de Vermut de Reus. Li precedeix Falset amb la 22a Fira del Vi, la qual es desenvoluparà 29, 30 d’abril i 1 de maig. Agafa el relleu Terrassa amb la Fira Modernista que es desenvoluparà els dies 13 i 14 de maig i Cambrils amb la Fira Marítima de l’11, 12, 13 i 14 de maig.

Amb tot, Reus Promoció també participarà en diferents accions promocionals amb l’Aliança Turística, amb els patronats de turisme de Salou, Cambrils i la Pineda Platja, entre les quals destaquen la Fira B Travel Barcelona (del 21 al 23 d’abril) i la Fira Map Pro París (del 26 al 29 de setembre).

D’altra banda, des de l’Agència també s’ha presentat una nova eina de promoció, més visual. –

C. V.

Comentarios
Multimedia Diari