Más de Reus

Reus captarà públic local amb una campanya centrada en Gaudí i en el vermut

La proposta es dirigeix sobretot als que opten per fer vacances a casa i les activitats es duran a terme de dilluns a diumenge des d'aquest dijous i fins al proper 13 de setembre

EUROPA PRESS

Whatsapp
Imatge de la Casa del Vermut de la Estació Enològica. Foto: F. Acidres

Imatge de la Casa del Vermut de la Estació Enològica. Foto: F. Acidres

Reus vol captar turisme local amb la campanya publicitària "Més Reus que mai", amb activitats gratuïtes i experiències centrada en Gaudí -fill il·lustre de la ciutat- i en el vermut de Reus, segons informa el consistori.

Aquesta proposta es dirigeix sobretot als que opten per fer vacances a casa i les activitats es duran a terme de dilluns a diumenge des d'aquest dijous i fins al proper 13 de setembre.

Els dilluns s'ofereix "Vermut i botigues amb història" i els dimarts, dimecres i dijous, "El Reus Modernista de Gaudí", que descobrirà els racons de la infància del genial arquitecte.

Els divendres es proposa "Visita i degustació de vermut a l'Estació Enològica", que explica des de quan es produeix vermut a Reus i quantes marques hi ha actualment a la ciutat.

Finalment, de dilluns a diumenge, la campanya ofereix una visita al Gaudí Centre.
Les persones que estiguin interessades a realitzar les activitats gratuïtes s'han d'adreçar a l'Oficina de Turisme, trucant a 977 010 670, o bé per correu electrònic a infoturisme@reus.cat i identificar-se com a ciutadans de Reus.

Temas

Comentarios

Lea También