Reus es vesteix de blanc per la fira Tot Nuvis

El món dels casaments esdevé protagonista un any més a la cita anual que enguany celebra el seu 25è aniversari amb un focus especial a les desfilades

19 noviembre 2017 12:51 | Actualizado a 19 noviembre 2017 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El sector nupcial a la capital del Baix Camp s’ha tornat a lluir aquest dissabte amb la 25 edició del Tot Nuvis a firaReus. Un centenar d’expositors han mostrat un ampli ventall de serveis que han anat des de la fotografia, la perruqueria, una gran varietat de complements per als nuvis –com ara sabates i barrets de tota mena–, fins a espais per acollir cerimònies, agències de viatges, serveis especialitzats de càtering i organització d’esdeveniments. Val a dir, que un altre dels nínxols de mercat presents a la cita han estat els amenitzadors d’esdeveniments amb especial focus en el sector de la màgia.

 

I és que com bé explica l’organitzadora d’esdeveniments Esther Albó, d’Estelar Events, “molts dels nuvis ni s’imaginen la quantitat de detalls que s’han de tenir en compte alhora d’organitzar un enllaç”. Alhora, però, no és fàcil, ja que s’ha de tenir un bon assessor i treballar amb molta previsió. “Nosaltres ens trobem amb molts perfils que volen un casament diferent i original i, en molts casos, les expectatives són una mica irreals. Suposa una inversió gran i s’ha de ser molt pràctic”, ha valorat Albó. 

Segons diuen les marques expertes, dins el món de les ceriònies  s’ha de tenir un bon assessor i treballar amb molta previsió

La segona jornada de la fira dedicada als casaments, però, s’ha centrat especialment en les desfilades, com també avui ho farà. Aquestes han estat les vertaderes protagonistes de la fira i, de fet, aquest dissabte, han aplegat molts seguidors puntuals a la porta de l’espai on es durien a terme.

Una de les marques que s’ha lluït aquest dissabte sobre la passarel·la ha estat la de Ricart Núvies. “Per a nosaltres és una oportunitat important ser aquí, perquè estàs esperant que tothom vingui fins al teu negoci i vulgui informar-se. Tot Nuvis et garanteix que el teu públic potencial se t’acosti i, a més, pot veure els teus vestits a la desfilada. Tot plegat, et dóna molta visibilitat. Aquí fas contactes, les vendes les tanques de forma més presencial i suposa una bona ocasió, perquè en traiem molt de partit”, ha opinat Rosa Ferré, des de Ricart Núvies.

Segons Rosa Ferré de Ricart Núvies les passarel·les donen molta visibilitat a la marca i ser-hi ajuda a lluir les col·leccions molt millor

Val a dir que, segons també ha ampliat, aquest tipus de negoci és “molt personalitzat” i “ens trobem limitats en les fires, perquè no podem treballar el nostre producte, és a dir, no podem emprovar vestit, ni prendre mides. I és que és un tipus de peça molt íntima. El que sí que aconseguim és establir quins perfils i quines tendències es mouen d’acord al que tenim de producte”, ha enraonat Ferré.

La compra d’un vestit, majoritàriament de núvia, suposa una gran inversió i l’escala de preus es troba en els 1.000, 1.200 i ascendeix fins als 2.900 euros. “Tot depèn de la col·lecció, de si vols ampliar amb complements o no. Tot puja”, ha esmentat Ferré. I té raó. Hi ha estils més sofisticats que altres, col·leccions més clàssiques i d’altres més despreocupades. El factor positiu és que “sempre es pot escollir amb temps i cap”. Des de la marca Rami Novell, també present aquest dissabte a la passarel·la, Joan Gallart ha explicat que han presentat la col·lecció 2018 de núvia i de comunió de nena juntament amb vestits de festa.

La marca Rami Novell ha presentat aquest dissabe la seva col·lecicó de vestit de núvia i comunió

Una àmplia mostra d’entre 40 i 45 vestits que han enlluernat als assistents. “Any rere any hi ha uns matisos i unes tendències que des de Rami Novell a les quals ens intentem  adaptar. Portem 23 anys dedicant-nos al sector i desfilem aquí a Tot Nuvis des de fa un parell anys. Som de Lleida i ens esforcem a moure’ns en aquest tipus de llocs perquè cada cop més gent ens conegui”, ha acabat Gallart.

Comentarios
Multimedia Diari