Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

 Reus participarà en el Festival del Vermut i l’Aperitiu al TNC el cap de setmana

La 4ª edició del festival es realitzarà els dies 26 y 27 de maig 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Es podrà disfrutar de les jornades durant els dies 26 i 27 de maig. FOTO: DT

Es podrà disfrutar de les jornades durant els dies 26 i 27 de maig. FOTO: DT

Els pròxims dies 26 i 27 de maig Reus participarà en la 4a edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya, un festival gastronòmic i cultural dedicat al vermut i els seus complements organitzat per la marca ‘VadeVermut’, i que es va cancel·lar els passats dies 12 i 13 de maig a causa de la pluja.

Reus tindrà un estand promocional al festival per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. Aprofitarà també per informar de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de ‘La Ruta del Vermut de Reus’.

Aquestes propostes, dirigides al públic individual, s’afegeixen a la resta d’iniciatives turístiques relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat.

Temas

Comentarios

Lea También