Reus tindrà una cursa solidària amb l'alzheimer

Serà el 22 d’abril i estarà promoguda pel Grup Oliva. La recaptació es destinarà a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp

14 febrero 2018 17:24 | Actualizado a 14 febrero 2018 17:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus comptarà per primera vegada amb una cursa solidària amb els malalts d’alzheimer i els seus familiars. Serà el diumenge 22 d’abril i està promoguda i finançada pel Grup Oliva. L’objectiu és recaptar el màxim de diners possibles per a ser destinats a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp. Per aixó, tots els participants que retirin el seu dorsal hauran de pagar 10 euros. També s’oferirà la possibilitat de pagar 5 euros pel dorsal 0, per aquelles persones que vulguin col·laborar sense còrrer.

Fèlix Oliva, en representació del Grup Oliva, ha explicat aquest dimecres durant la presentació de la cursa que «és una manera de personalitzar allò que significa una malaltia que ens toca d’aprop en la nostra família. Ens fa molta il·lusió organitzar aquesta cursa i el proper 22 d’abril volem ser molts». 

Oliva també ha dit que «a banda dels diners que recaptarem, farem un esforç per difondre aquesta malaltia familiar. Estem molt agraïts amb tot el que l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp està fent amb nosaltres i aquesta és la millor manera de respondre». La Cursa Grup Oliva ‘Herois x l’alzheimer’ tindrà un marcat caire familiar. Per aixó, tot i que els tres primers  classificats rebran un obsequi, els organitzadors insisteixen en que el més important serà participar. Els cinc quilòmetres del recorregut es podran completar correns o a peu. 

El circuit serà totalment urbà i és idèntic al de la Sant Silvestre que es celebra cada 31 de desembre. Tindrà sortida i arribada a la Plaça de la Llibertat i passarà per l’Avinguda Onze de Setembre, el Passeig mata, els passejos Sunyer i Prim, l’Avinguda de la Salle, l’Avinguda Pere el Cerimoniós, la Riera d’Aragó, la Plaça de la Sang, el Raval del Pallol, el Raval de Santa Anna, la Plaça de Prim i el carrer de Llovera. 

Les inscripcions s’obriran el 22 de febrer i es podran fer via web o a Peugeot Joaquin Oliva (carretera de Salou km. 1) o a Protego Correduría de Seguros (carrer Amargura 36-38).

Comentarios
Multimedia Diari