Riudecanyes reformarà la urbanització Mar

El ple de l’Ajuntament ha aprovat un pressupost per al 2018 de 2,2 milions d’euros i invertirà 1,5 en la remodelació d’aquesta zona 

26 enero 2018 10:56 | Actualizado a 26 enero 2018 11:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El darrer ple municipal de l’Ajuntament de Riudecanyes va servir per aprovar el pressupost municipal per a l’any 2018, que ascendeix a 2.214.600,67 euros i que representa un augment del 88% respecte a l’any anterior.

En el capítol d’inversions, d’1.156.939 euros, la partida més important és la destinada a les obres de la urbanització Mar de Riudecanyes que serà sotmesa a les reformes necessàries per anar acabant la manca dels serveis bàsics i dignificar la vida dels seus veïns. L’import de les obres, que suma 815.268 euros, serà assumit pels veïns a través de les corresponents quotes urbanístiques. 

L’actuació permetrà executar les fases 2 i 3 del Projecte d’urbanització que afecta directament aquesta zona de Riudecanyes i que contempla la instal·lació de l’enllumenat públic i les corresponents rases i xarxa elèctrica, a més de la col·locació del clavegueram pendent, bàsicament instal·lar les bombes impulsores de les aigües residuals i les rases i la xarxa elèctrica corresponent. 

Una altra partida important del capítol d’inversions és la de la reforma dels carrers Dimarts i Diumenge, amb un import de 280.939 euros

Aquesta acció urbanística és inclosa al pla de remodelació del nucli històric de Riudecanyes iniciat l’any 2010 que ja va permetre enllestir la reforma integral del carrer Dilluns aquest any passat. 

La impermeabilització de la piscina, el sanejament del pati de la Llar d’Infants Els Picarols i altres accions importants de manteniment a espais municipals, completen el pressupost en el seu capítol d’inversions. 
Congelació d’impostos

Pel que fa als impostos municipals, l’equip de govern de l’Ajuntament de Riudecanyes ha decidit congelar de cara a aquest any 2018 l’impost de béns immobles, el d’activitats econòmiques, l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

D’altra banda, l’equip de govern que lidera l’alcalde Josep Maria Tost també ha aprovat per a aquest any una bonificació del 75% de la quota de l’impost dels vehicles de tracció mecànica que causin menor incidència al medi ambient, en un clar exemple de la lluita d’aquest consistori a favor del medi ambient.

Comentarios
Multimedia Diari