Más de Reus

Riudoms reclama una rotonda a l’entrada per la carretera de Montbrió

Els altres dos accesos de la T-310 (per Reus i Vinyols) ja està regulat el trànsit d'aquesta manera. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Riudoms reclama una rotonda a l’entrada per la carretera de Montbrió

Riudoms reclama una rotonda a l’entrada per la carretera de Montbrió

L’Alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, s’ha reunit amb el Director General d’Infraestructures de mobilitat, Xavier Flores, i la Delegada dels Serveis Tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat a Tarragona, Trinitat Castro, per estudiar diverses propostes de mobilitat viària.

Els assistents a la reunió han formalitzat el traspàs a l’Ajuntament de Riudoms del tram de la carretera TV-3143 comprès entre el punt quilomètric 0, a la intersecció de l’avinguda Reus i la carretera T-310a; i el punt quilomètric 0,895, a l’alçada de la riera de Riudoms, per a la seva integració a la xarxa viària municipal.

El traspàs, sol·licitat per l’ajuntament al gener de 2017, es fa fer efectiu mitjançant resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat recentment, després d’unes obres de millora i condicionament d’aquest tram de via realitzades durant el primer semestre de 2018.

L’alcalde de Riudoms ha explicat als representants de la Generalitat la necessitat de construir una rotonda a l’entrada de Riudoms en la intersecció de la carretera de Montbrió i la T-310.

Pedret ha justificat la necessitat d’aquesta infraestructura per raons de seguretat, ja que la incorporació per aquest punt a la carretera T-310 presenta alguns riscos tant per als vehicles que volen accedir al casc urbà de Riudoms com per als que surten d’ell.

També ha senyalat que és l’únic accés al poble (a excepció de l'entrada per Les Borges del Camp) d’aquestes característiques que no compta amb una rotonda.

El director general d’Infraestructures de Mobilitat s’ha compromès a estudiar les demandes de l’Ajuntament de Riudoms per poder-los incorporar en la programació del departament.

Temas

Comentarios

Lea También