Surt a concurs el projecte i les obres del Centre Social El Roser de Reus

El nou centre social inclourà un menjador i dependències temporals per als sense sostre

11 marzo 2018 16:39 | Actualizado a 12 marzo 2018 19:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus va iniciar divendres els tràmits necessaris per engegar el projecte del Centre Social El Roser, un nou equipament municipal que donarà un impuls a les polítiques d’atenció a les persones que porta a terme l’equip de govern amb la creació de nous serveis i una nova aposta per programes prioritaris com són el de gestió alimentària, l’allotjament per a persones en situació de vulnerabilitat social (entre 8 i 12 places) i el Pla Local d’Inclusió Social. L’Ajuntament ja ha publicat al perfil del contractant la licitació del servei per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu, i la posterior direcció d’obres, del nou centre social.

El Centre Social El Roser es construirà per fases i, un cop completat, inclourà una cafeteria-menjador social, oberta a la ciutadania; un rebost solidari, que serà el punt de gestió i distribució de la xarxa d’aliments; dependències d’allotjament temporal per a situacions d’emergència; i espais municipals, on es traslladarà el servei del Pla Local d’Inclusió Social de l’Ajuntament i on s’ubicarà la seu social de l’associació de veïns de la urbanització Xalets Quintana, a més de disposar d’espais per a aules i sales de reunions. El pressupost de licitació del contracte és de 114.417,47 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució serà el següent: 4 mesos per a la redacció de projecte bàsic i executiu per a l’execució d’obres i del projecte de l’activitat; i 12 mesos per a la direcció d’obres per a cada una de les dues fases.

L’execució de les obres es desglossa en dues fases. La primera inclou la cafeteria, menjador social, rebost solidari i espais comuns; i la segona, la zona d’acollida temporal, espai administratiu, espai multifuncional i espais comuns. 

L’adjudicació del contracte ho serà per a la seva globalitat, si bé l’execució de la segona fase de les obres quedarà condicionada a l’existència de disponibilitat pressupostària per a la seva execució.

Comentarios
Multimedia Diari