Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Surt a concurs el projecte i les obres del Centre Social El Roser de Reus

El nou centre social inclourà un menjador i dependències temporals per als sense sostre

Diari de Tarragona

Whatsapp
El pressupost de licitació del projecte i les obres és de 114.400 euros. FOTO: Alba Mariné

El pressupost de licitació del projecte i les obres és de 114.400 euros. FOTO: Alba Mariné

L’Ajuntament de Reus va iniciar divendres els tràmits necessaris per engegar el projecte del Centre Social El Roser, un nou equipament municipal que donarà un impuls a les polítiques d’atenció a les persones que porta a terme l’equip de govern amb la creació de nous serveis i una nova aposta per programes prioritaris com són el de gestió alimentària, l’allotjament per a persones en situació de vulnerabilitat social (entre 8 i 12 places) i el Pla Local d’Inclusió Social. L’Ajuntament ja ha publicat al perfil del contractant la licitació del servei per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu, i la posterior direcció d’obres, del nou centre social.

El Centre Social El Roser es construirà per fases i, un cop completat, inclourà una cafeteria-menjador social, oberta a la ciutadania; un rebost solidari, que serà el punt de gestió i distribució de la xarxa d’aliments; dependències d’allotjament temporal per a situacions d’emergència; i espais municipals, on es traslladarà el servei del Pla Local d’Inclusió Social de l’Ajuntament i on s’ubicarà la seu social de l’associació de veïns de la urbanització Xalets Quintana, a més de disposar d’espais per a aules i sales de reunions. El pressupost de licitació del contracte és de 114.417,47 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució serà el següent: 4 mesos per a la redacció de projecte bàsic i executiu per a l’execució d’obres i del projecte de l’activitat; i 12 mesos per a la direcció d’obres per a cada una de les dues fases.

L’execució de les obres es desglossa en dues fases. La primera inclou la cafeteria, menjador social, rebost solidari i espais comuns; i la segona, la zona d’acollida temporal, espai administratiu, espai multifuncional i espais comuns. 

L’adjudicació del contracte ho serà per a la seva globalitat, si bé l’execució de la segona fase de les obres quedarà condicionada a l’existència de disponibilitat pressupostària per a la seva execució.

Temas

Comentarios

Lea También