Tancada una part de la plaça del Víctor de Reus

La pedra, de prop d’un metre quadrat, està situada sobre els bancs que rodegen l’estàtua central, en una mena de pèrgola on reposen els arbres. 

04 septiembre 2018 17:55 | Actualizado a 05 septiembre 2018 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A dos quarts de cinc de la tarda de dilluns, la Guàrdia Urbana de Reus rebia una trucada de l’inspector de guàrdia de la Sociedad Española de Construcciones Eléctricas (SECE). Segons informava, operaris de l’empresa havien vist «una placa de marbre a la part superior de les columnes amb perill de trencament i caiguda».

Agents de la Guàrdia Urbana va anar al lloc dels fets i van comprovar que existia aquest perill. La llosa, de prop d’un metre quadrat, està situada sobre els bancs de pedra que rodegen l’estàtua central de la plaça, en una mena de pèrgola de pedra on reposen els arbres. 

Després de la inspecció pertinent, els agents van tancar la zona amb cinta policial per evitar que la gent s’apropi al lloc fins que la llosa estigui reparada. I és que l’indret és, sovint, freqüentat per molta gent que, entre d’altres coses, s’hi acosta per dinar-hi quan fa bon temps. 

La Guàrdia Urbana també va emetre una instància per a que les Brigades Municipals de Reus se’n facin càrrec i puguin arranjar la llosa el més aviat possible. 

Mentrestant, aquesta zona de la corona d’arbres que envolta l’estàtua continua vallat, el que ha aixecat la curiositat dels veïns de la plaça i el carrer Ample. 

Comentarios
Multimedia Diari