Teatre, cinema i exposicions, a la Sala Santa Llúcia de Reus

La entitat presenta la nova programació que s’estrenarà el mes de setembre amb la col·laboració de Fotocamp i TEBAC, entre altres

30 julio 2019 18:40 | Actualizado a 08 agosto 2019 08:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Sala Santa Llúcia de Reus renova la seva programació pels propers mesos i ho fa tocant totes les tecles i disciplines possibles: la fotografia, la poesia, el teatre, el cinema i, fins i tot, la dansa. La seva estrena es farà a partir del mes de setembre amb una vintena de propostes i, fins al desembre, es preveuen possibles ampliacions.

«Hem volgut continuar amb la nostra estructura habitual i sobretot tot comptant amb les companyies teatrals de proximitat, en tenim d’amaters i de molt profesionalitzades. Podem dir també que a la edició passada vam assolir un gran èxit amb obres com la d’El Florido Pensil. Gràcies a iniciatives com aquesta i d’altres, vam arribar a tenir una ocupació d’entre un 55 i un 60% d’ocupació i n’estem molt satisfets», va dir ahir el president de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, Josep Maria Vallès.

La representació de l’obra de teatre Fuita serà la que obrirà la programació de l’entitat diumenge 15 de setembre (19h).És una peça de Jordi Galceran, de la companyia de teatre de Móra d’Ebre. Distingida com a una referència important, també es representarà als escenaris de la Germandat l’obra Dos cavallers de Verona, de William Shakesperare, i serà el proper 22 de setembre (19h). Anirà a càrrec de la companyia Fabulae Tarraconense, amb la direcció de Miguel Ángel Fernández.

I també poesia!

La poesia tampoc es quedarà enrere en la selecció. Així doncs, l’entitat reusenca també acollirà el proper 29 de setembre un recital poètic (19h) amb la participació de Sara Domínguez, Maria Dolors Quintana i Mª Alicia Macías, les quals aniran acompanyades de la música d’Eva Fraga i la dansa de Violeta Bages. Recitaran poemes dels escriptors Joan Maragall Josep Mª de Segarra, Antonio Machado i Federico García Lorca. Alguns èxits tornen. Serà el cas del musical de Mamma Mia (els orígens) el proper 5 d’octubre (20h). Estarà dirigida per Noé Forés, Raquel Gomis i Júlia Turu. La música en directa la posarà Arrelats.

Companyies com TEBAC, 7 de Kamping, el grup de teatre A.V. Mare Molas, La Teatr’era, La Genovesa, El Trole, Organdí Teatre, Emfamaltot, Desgavellats i el Grup de Teatre L’Albada complementen l’àmpli ventalls d’iniciatives que es podran veure properament a la Sala Santa Llúcia.

En l’àmbit de la dansa, cal dir que des de la Germandat s’han proposat formar part del Festival de COS. Més endavant, a l’octubre, se’n coneixeran més detalls. La fotografia també es veu reflectida en el marc de la Sala d’Art ‘Vintiquatrena’, amb la col·laboració de Fotocamp, amb exposicions com ara Les Àguiles (setembre), Mitologia Grega a Reus (octubre), Reus, un tomb per la ciutat (novembre) i Els ocells de la Vall de Maldanell.

Al Cine Club els primers i tercers dimecres de mes (20.30h), s’hi podrà veure El cuarteto, de Dustin Hoffman (setembre) i el Insulto, de Ziad Doueiri (setembre), entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari