Tendències nupcials per al 2020

Tot Nuvis. La 27 edició de la fira avança com vestiran les núvies i els nuvis que donaran el «sí, vull» l’any vinent

17 noviembre 2019 11:00 | Actualizado a 25 noviembre 2019 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tot Nuvis, la fira de referència del sector nupcial a Tarragona, ha obert un any més les seves portes. Des de divendres fins avui diumenge, firaReus acull la 27 edició que compta amb un centenar d’expositors de firmes de vestits de núvia i de nuvi, restaurants, joieries, agències de viatges, animació i fotògrafs que busquen captar l’atenció de les parelles que properament es donaran el «sí, vull».

La mostra és una gran oportunitat per fer-se una idea de les tendències nupcials pel 2020 que ja es poden veure en bona part dels dissenys exposats a les parades de Pronovias, Raquel Núvies o Martina Sposa. Els vestits fantasia i boho són dos de les propostes estrella de la temporada. Les firmes de núvia aposten per dissenys molt femenins i siluetes marcades gràcies al crepe de seda, un teixit que aconsegueix una caiguda de la faldilla molt natural. «S’aposta per unes peces còmodes, molt fluides i vaporoses», explica al Diari Dolors Abelló, de Pronovias.

Aquelles núvies que busquin un vestit romàntic l’opció més idònia és escollir un disseny de línia romàntica, amb la faldilla de tul i la part superior amb semitransparències amb diferents estils de brodats amb perles, elements metàl·lics o brillants, un detall que està de moda des de fa temps. Pel que fa als escots, el paraula d’honor es substitueix pel cor, asimètric o acabat en v, aquest darrer molt incorporat a les peces d’estil boho, és a dir, bohèmies.

Aquests tipus de dissenys combinen l’encaix i el tul amb plomes i serrells, dos elements que donen moviment al vestit suggeridor i només apte per aquelles noies atrevides que vulguin arriscar i sorprendre el dia del casament. Dissenys amb escots halter i en v que cada cop es veuen més sobre les passarel·les més importants del sector.

En aquest sentit, una altra novetat són els vestits curts i els tratges amb pantaló que també tenen plomes i serrells. Unes futures núvies que cada cop més es decanten per una capa que no pas pel vel clàssic. Pel que fa als preus, els dissenys poden costar entre els 1.500 i els 2.200 euros.

El triomf de l’esmòquing blau

Les tendències també arriben a la moda d’home. Els nuvis de 2020 s’allunyen cada vegada més del clàssic esmòquing negre i opten pel blau en diferents tonalitats com el royal, marí o nit. «Abans el 80% escollia el negre però ara només és el 20%. Nosaltres busquem marques que tinguin uns tratges atractius amb silueta slim (entallada). Els homes que es casen de dia prefereixen la corbata, mentre que els que ho fan de nit escullen el corbatí», explica Raúl Sáez de Casa Pujol.

Una altra novetat és el teixit d’estampat floral que es pot trobar en les americanes o armilles. «Els nois que tenen un estil hipster i busquen un estilisme més desenfadat s’atreveixen amb els esmòquings de color bordeus, també enguany amb un de color verd fosc que s’ha venut molt bé, així com les armilles d’estampat de quadres per aconseguir el toc retro i diferent. El que no canvia és la camisa blanca», apunta el dependent, que afegeix que els vestits d’home tenen uns preus d’entre els 900 i els 1.900 euros.

Desfilades amb novetats

Una de les novetats d’aquesta 27 edició és la desfilada de dissenys de comunió, que tindrà lloc aquest diumenge al matí a partir de les 12 hores. Les firmes Rami Novell i Antonia Pinilla mostraran quins vestits estaran de moda pels nens i nenes que l’any vinent rebran la Primera Comunió. A més, les marques exposen als seus estands unes peces que inclouen tul, brodats i flors. Per la tarda serà el torn de les desfilades de núvies i nuvis i convidats a càrrec de Rami Novell, Beautiful Bride, Pizarro, Casa Pujol i Martina Sposa.

Comentarios
Multimedia Diari