Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus CULTURA

Torna el Cicle de Teatre Infantil al Bravium Teatre de Reus

Tots els espectacles tindran lloc a les dotze del migdia i el cost de l'entrada serà de cinc euros. La primera proposta arribarà el 30 d'octubre amb la Companyia Els Picarols i la seva Festa de la Tardor

Redacció

Whatsapp
La darrera de les propostes arribarà a finals de novembre amb 'El teu conte em sona'.

La darrera de les propostes arribarà a finals de novembre amb 'El teu conte em sona'.

Torna el Cicle de Teatre Infantil al Bravium Teatre de Reus amb cinc representacions que tindran lloc els diumenges a les dotze del migdia, des del 30 d'octubre fins a finals de novembre. El preu de les entrades és de 5 euros, i es poden fer reserves a través del telèfon del teatre i de la pàgina web. Amb aquesta segona edició es referma la proposta que la temporada passada va iniciar-se amb èxit.

El primer espectacle arribarà el diumenge 30 d'octubre amb la Companyia Els Picarols i la seva Festa de la Tardor, una proposta de caire tradicional en la qual la tardor i els elements que l’envolten són els temes centrals.

El dia 6 de novembre serà el torn de l’actor i músic Jordi Carré, que amb Tradició Oral oferirà una audició teatralitzada que aproparà el públic assistent al patrimoni cultural de la zona d’una manera entretinguda i divertida.

La tercera convocatòria, el 13 de novembre, tindrà les titelles com a protagonistes, amb l’Antiquotidianitat, de la mà d’Eudald Ferré. Es tracta d’un entremès teatral de diferents esquetxos i rutines clàssiques del teatre de titelles de guant, que oferirà dosis d’acció, humor i tendresa.

El penúltim espectacle, el dia 20, serà La Senyora Salsitxa, basat en un conte popular italià del llibre d'Italo Calvino. Una realització pel Teatre de Sant Petersburg – Kukla Teatre.

La darrera de les propostes del cicle de teatre infantil, també emmarcada en el tercer Festival Reus Teatre Musical, serà El teu conte em sona. Així, Producciones Lucky&Luke presentarà el 27 de novembre un divertit espectable còmic infantil d’animació a la lectura acompanyada de cançons en directe, màgia, ball, titelles i molt d’humor.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También