Torna el Cicle de Teatre Infantil al Bravium Teatre de Reus

Tots els espectacles tindran lloc a les dotze del migdia i el cost de l'entrada serà de cinc euros. La primera proposta arribarà el 30 d'octubre amb la Companyia Els Picarols i la seva Festa de la Tardor

19 mayo 2017 17:46 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Torna el Cicle de Teatre Infantil al Bravium Teatre de Reus amb cinc representacions que tindran lloc els diumenges a les dotze del migdia, des del 30 d'octubre fins a finals de novembre. El preu de les entrades és de 5 euros, i es poden fer reserves a través del telèfon del teatre i de la pàgina web. Amb aquesta segona edició es referma la proposta que la temporada passada va iniciar-se amb èxit.

El primer espectacle arribarà el diumenge 30 d'octubre amb la Companyia Els Picarols i la seva Festa de la Tardor, una proposta de caire tradicional en la qual la tardor i els elements que l’envolten són els temes centrals.

El dia 6 de novembre serà el torn de l’actor i músic Jordi Carré, que amb Tradició Oral oferirà una audició teatralitzada que aproparà el públic assistent al patrimoni cultural de la zona d’una manera entretinguda i divertida.

La tercera convocatòria, el 13 de novembre, tindrà les titelles com a protagonistes, amb l’Antiquotidianitat, de la mà d’Eudald Ferré. Es tracta d’un entremès teatral de diferents esquetxos i rutines clàssiques del teatre de titelles de guant, que oferirà dosis d’acció, humor i tendresa.

El penúltim espectacle, el dia 20, serà La Senyora Salsitxa, basat en un conte popular italià del llibre d'Italo Calvino. Una realització pel Teatre de Sant Petersburg – Kukla Teatre.

La darrera de les propostes del cicle de teatre infantil, també emmarcada en el tercer Festival Reus Teatre Musical, serà El teu conte em sona. Així, Producciones Lucky&Luke presentarà el 27 de novembre un divertit espectable còmic infantil d’animació a la lectura acompanyada de cançons en directe, màgia, ball, titelles i molt d’humor.

 

Comentarios
Multimedia Diari