Tretze municipis, a la Ruta dels Miradors del Baix Camp

La iniciativa està pensada per fer visites turístiques amb cotxe

29 agosto 2017 10:32 | Actualizado a 29 agosto 2017 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els municipis de l’Albiol, l’Aleixar, Arbolí, Almoster, Colldejou, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant formen part de la Ruta dels Miradors del Baix Camp que s’ha desenvolupat gràcies al Pla de Foment Turístic fet pel Consell Comarcal del Baix Camp durant les anualitats 2015-2017.

La ruta té per objectiu fer més amena l’estada dels turistes forans i els més propers. Està concebuda per a aquelles persones que prefereixen dur a terme la seva visita turística a través d’una ruta amb cotxe. D’aquesta manera es fa més atractiu el descobriment de diferents racons de la comarca. I, a més, des d’una altra perspectiva, ja que el visitant també pot conèixer altres punts d’interès de cadascun dels municipis que integren la ruta. Els diferents miradors permeten gaudir de la bellesa paisatgística i dels valors naturals i del patrimoni cultural del territori, en una ruta que lliga les muntanyes de Prades i la serra de Llaberia i Escornalbou, amb un recorregut total de 83,5 quilòmetres.

Els punts d’interès
Pel que fa a les característiques de cada punt del mirador, els visitants podran veure un taula del paisatge que permet descobrir els principals punts d’interès que es poden visualitzar. També hi ha un cartell sobre el conjunt de la ruta amb informació específica de cada municipi on hi ha el mirador, i els principals llocs d’interès a visitar. Aquests cartells inclouen també les dades principals dels centres d’interpretació existents com ara el de la Serra de Llaberia a Pratdip, els dels Fruits del Paisatge a Riudecanyes, el de les Muntanyes de Prades, a Prades, a més del Centre d’Interpretació de l’Oli a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Museu del Vi Els Cups de Montbrió del Camp. Aquests itineraris naturals esdevenen taules d’orientació per a cada racó. La seva disposició informativa també facilita el recorregut del visitant i fa més fàcil el seu aprenentatge

Comentarios
Multimedia Diari