Un centenar de persones es mobilitzen a Reus en suport a Òmnium

Critiquen els escorcolls d'aquest dijous a la seu d'Òmnium i la Generalitat, així com la detenció i posterior alliberament del secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Antoni Molons

Marc Càmara

Whatsapp
Els manifestants, davant la seu d'Òmnium Cultural a Reus. FOTO: Alfredo González

Els manifestants, davant la seu d'Òmnium Cultural a Reus. FOTO: Alfredo González

Un centenar de persones han respost a la crida dels CDR's, els Comitès en Defensa de la República, que havien convocat una concentració a la Plaça del Prim per aquest dijous a les 19.00h. Tot plegat, després dels escorcolls de la Guàrdia Civil a la Generalitat i la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona en el marc de l'operació contra el referèndum de l'1 d'octubre. 

Precisament les crítiques a l'institut armat han protagonitzat l'arrancada dels parlaments de les entitats convocants. Emili Argilaga, president d'Òmnium Baix Camp, ha llegit un manifest de l'entitat, que també s'ha pronunciat a la plaça Sant Jaume de Barcelona, en el que es critica "l'acció repressiva" d'aquest dijous. També s'ha denunciat la detenció i potserior alliberament d'Antoni Molons, el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat, acusat de malversació i desobediència. 

Temas

Comentarios

Lea También