Un divertit grafit amb la Mulassa i els Nanos engalana el carrer del Vent de Reus

La idea sorgeix dels comerciants per decorar una paret d\'obra molt deteriorada. La iniciativa l\'han inclòs dins la campanya comercial \'Les botigues del carrer del Vent bufen fort\'

19 mayo 2017 23:09 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els comerciants del carrer del Vent han convertit un problema en una oportunitat. Segons explica Araceli Paz, al bell mig del carrer hi havia una gran paret d’obra plena de cartells i pintades, «impròpia» d’una zona que es vol diferenciar per l’atractiu de les seves botigues. Per això van decidir encarregar a dos artistes de la ciutat un grafit que cobrís completament la paret i donés un altre aire al carrer.

Aquests són Gasic Painter i Trifón Maynou –autors entre altres del grafit que cobreix la façana del Mercat del Carrilet– que han acabat dissenyant una obra on la Mulassa i els Nanos són els protagonistes. I és que tal i com explica Trifón Maynou, l’únic requisit que tenien era que aparaguessin els elements del Seguici Festiu de la ciutat. Així doncs, van optar per una composició divertida on els personatges porten ulleres de sol o descansen plàcidament sobre núvols de colors.

Però la iniciativa comercial no acaba aquí. Aprofitant la finalització del grafit també van decidir posar en marxa la campanya comercial ‘Les botigues del carrer del Vent bufen fort’. Aquesta vol donar visibilitat a la força comercial del cèntric carrer. Perquè el missatge tingui encara més impacte han confeccionat uns 5.000 globus amb el logo de la campanya –un núvol– que reparteixen tots els establiments als infants els principals dies comercials. Una mostra més de la vitalitat dels botiguers d’aquesta via.

Comentarios
Multimedia Diari