Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un grup de 24 joves col·labora en la millora d'habitatges de persones amb dificultats en un camp de treball a Reus

Els participants pinten parets i sostres dins d'una activitat organitzada per la Fundació Escolta Josep Carol que vol sensibilitzar sobre la realitat social

ACN

Whatsapp

Un grup de 24 joves d'entre quinze i disset anys col·laboren en la millora de les condicions d'habitatges de persones amb dificultats socioeconòmiques, d'acord amb els serveis socials municipals, en un camp de treball a Reus. Organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol, el camp té lloc del 18 de juliol fins l'1 d'agost i vol ajudar a sensibilitzar els joves sobre la realitat social. Els participants, entre d'altres tasques, pinten parets i sostres dels habitatges per contribuir a la millora de les condicions de vida dels inquilins. L'activitat forma part de l'oferta d'estiu de la Direcció General de Joventut per fomentar valors com la solidaritat, la participació ciutadana i l'acció comunitària.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También