Más de Reus

Un jove veí de Reus, imputat per la via penal per quadriplicar la taxa d'alcohol amb un Mercedes

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat

Whatsapp
Carrer Riera d'Aragó, a Reus, on ha estat detectat el vehicle

Carrer Riera d'Aragó, a Reus, on ha estat detectat el vehicle

La Guàrdia Urbana ha instruït aquest diumenge 19 de març diligències judicials contra un conductor per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa. A les 3:20h, una patrulla policial va aturar a la riera d’Aragó el conductor d’un turisme Mercedes CLK 240 que circulava de manera anòmala. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. L’home, un veí de Reus de 34 anys, va donar un resultat positiu de 1,01 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia que se li va practicar.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También