Un món de roses a Reus

Josepa Domingo i Reus Transport, principals premiats en el Concurs Exposició de Roses d´El Centre de Lectura

19 mayo 2017 19:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Bartrina llueix un any més les seves millors gales amb motiu de l’històric Concurs Exposició Nacional de Roses, que, enguany, ha reunit més de 5.000 exemplars de les varietats Estàndard, Poliandres i Miniatures.

Precisament, el Centre de Lectura va fer entrega ahir dels premis als guanyadors del concurs que ha comptat amb la participació d’una trentena de persones entre professionals i amateurs.

Del conjunt de premiats destaquen Josep Domingo, guanyadora de la Millor Rosa ‘Ciutat de Reus’ i del millor exemplar ‘Albert Via’; Coia Domingo de Reus Transport, guanyadora de la millor composició de roses; els germans Ballesté Vanveny, guanyadors del grup d’afeccionats Rosa Estàndard o Cori Fonts de la Fundació d’Estudis Socials i Nacionals Josep Recasens en l’apartat del grup d’afeccionats Miniatures.

L’exposició de roses del Bartrina es pot visitar fins demà, dilluns, i, a més a més, els visitants podran gaudir d’importants novetats en aquesta 69a edició com són una mostra de rosers en planta i, al vestíbul del teatre, una de kokedames, quadres i murals amb planta preservada per ‘Verd-jardins, nous espais naturals’.

 

Comentarios
Multimedia Diari