Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una trentena d’expositors participaran a Bestial

Aquest cap de setmana torna el Saló de la Mascota amb importants novetats com el monogràfic dedicat al pastor alemany

Diari de Tarragona

Whatsapp

FiraReus acollirà aquest cap de setmana la novena edició de Bestial, el Saló de la Mascota. La fira, que es podrà visitar el 17 i 18 de març, comptarà amb una trentena d’expositors que donaran a conèixer les novetats del sector. Un dels atractius d’enguany del programa de Bestial és el monogràfic dedicat al Pastor Alemany, que tindrà lloc diumenge. 

El públic podrà veure una competició basada en la morfologia dels Pastors Alemanys, organitzada pel Real Club Español de Perro Pastor Alemán (CEPPA) de Catalunya. En aquest campionat participaran uns 80 gossos en diferents categories, separats per sexe i tipus de pèl.

Una de les novetats d’aquesta edició és una activitat d’interacció educativa amb mascotes adreçada a persones amb necessitats especials. El taller, organitzat pel Col·legi de Veterinaris de Catalunya, Tercania i Proyecto Tan Amigos, se centrarà en un recorregut adaptat a diferents grups a través del qual es treballarà la tinença responsable i la interacció positiva. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, va destacar ahir que «l’objectiu és que les persones participants puguin aprendre i assolir coneixements sobre la matèria. De moment està previst que hi participin unes cinquanta persones de diferents associacions del territori». En aquesta edició també torna l’Exposició Internacional Felina de l’ASFEC (Associació Felina de Catalunya) que comptarà amb uns 150 gats de 15 races diferents. 

La fira, que reunirà una trentena d’activitats, repeteix format amb tres espais diferenciats: passarel·la, zona de xerrades i espai d’exhibicions. A la passarel·la s’hi podran veure desfilades de gossos d’acollida, desfilada de collarets per a mascotes i diumenge es farà el tradicional concurs de mascotes. A l’espai d’exhibicions hi haurà un taller d’educació canina, una demostració esportiva i d’obediència i exhibicions de la unitat canina dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de gossos de rastreig per olor de referència, a càrrec de la Unitat operativa de rescat caní, K9- Oidetam.

Augment d’expositors

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va explicar que «enguany hem tingut un increment del 50% en el nombre d’expositors, de 21 a 31, així que estem parlant d’un sector viu i en creixement i per tant, té cada cop més sentit mantenir aquesta fira al calendari de firaReus».

Bestial s’ha consolidat com l’únic saló de la demarcació especialitzat en aquest sector. Pel nivell d’expositors i el gran nombre d’activitats que s’han programat aquesta 9a edició, la fira es presenta com una oportunitat per arribar a tots els públics. A més, un dels principals atractius de Bestial és que aquest és l’únic esdeveniment que té lloc a firaReus que permet als assistents venir acompanyats de les seves mascotes.

Temas

Comentarios

Lea También