Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

VIDEO: La Tronada del matí de Sant Pere 'fa figa'

Durant el recorregut ha estat necessari encendre manualment diversos masclets

Francesc Gras

Whatsapp
Imatge de la Tronada del matí de Sant Pere. FOTO: ALBA MARINÉ

Imatge de la Tronada del matí de Sant Pere. FOTO: ALBA MARINÉ

Al voltant de les 11 hores del matí i de manera puntual, tot estava a punt perquè s'encengués la tercera Tornada durant el matí de Sant Pere. Francesc Carmona, de Protecció Civil; el col·leccionista Antoni Zaragoza Mercadé; Adrià Agramunt, de Jove Cambra Reus; Maria del Mar Escoda, presidenta de l'Associació de Veïns del Barri Gaudí, i finalment, l'Agrupament Escolta La Mulassa, amb motiu dels seus 40 anys eren els convidats a encendre la Tronada.

Amb la plaça Mercadal plena de gent, principalment públic familiar, la Tronada s'ha aturat quan encara no portava ni mig recorregut. Ha estat necessari que el tècnic anés encenent, durant tres ocasions, tres masclets a mà perquè la tronada s'aturava. Ha estat en la tercera encesa manual quan la Tronada del matí de Sant Pere ha tornat a emprendre el recorregut fins que al penúltim morter, abans de l'esclat final, s'ha tornat a aturar davant els crits de decepció del públic. De nou, s'ha tornat a encendre manualment i finalment, tot i aquests inconvenients, la Tronada ha esclatat. 

S'especula que la causa ha estat que "el terra estava mullat d'ahir a la nit".

Temas

Comentarios

Lea También