Catorze negocis del Mercat del Carrilet es quedaran fins al 2024

Els paradistes del Mercat del Carrilet ja han signat els contractes d’arrendament que certifiquen la continuïtat de l’activitat econòmica

12 abril 2021 19:30 | Actualizado a 13 abril 2021 09:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els 14 negocis del Mercat del Carrilet ja han signat els contractes d’arrendament amb l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, després que la junta de Govern Local autoritzés a la societat a mantenir els contractes amb els actuals arrendataris de les parades per garantir la continuïtat de l’activitat econòmica i els llocs de treball que se’n deriven.

Els nous contractes d’arrendament tenen efectes, com a màxim, fins al 30 de juny de 2024, i estan vinculats a la data d’inici del projecte de transformació de l’àmbit del Carrilet, que s’engegaria a l’estiu de 2024, ja que la llei sols permet la realització de contractes de lloguer associats a una data concreta d’execució del nou projecte.

El projecte de transformació de l’àrea del Mercat del Carrilet, un gran espai al sud de la ciutat que va de l’avinguda de Pere el Cerimoniós a l’avinguda de President Macià, preveu la transformació d’aquesta àrea amb un nou projecte urbanístic que doti d’infraestructures de cara al futur aquesta zona.

Per al desenvolupament d’aquest projecte de transformació es posarà en marxa un procés participatiu que reculli aportacions i propostes dels veïns i veïnes i involucri a la ciutadania en la remodelació d’aquest espai, cridat a ser un dels principals eixos de transformació de Reus en els propers anys.

Rectificació del govern local

Al gener, el Govern de Reus va rectificar els plans inicials de l’executiu, que preveia tancar la instal·lació aquest estiu del 2021 i va anunciar la voluntat que el Mercat del Carrilet continuï obert fins al juny de 2024, amb l’objectiu de preservar els llocs de treball i les empreses, donat l’actual context econòmic i social derivat de la pandèmia de la Covid-19.

Prèviament, el moviment veïnal havia fet pressió per evitar tal tancament, amb el suport de l’oposició del Govern local que va plantejar fer una consulta ciutadana.

Comentarios
Multimedia Diari