Coca amb cireres amb estil

El Forn Sistaré, de la mà de l'estudi Rosell&Co, ha guarnit les seves botigues amb un conjunt de dissenys al voltant de la coca amb cireres amb materials reciclats del seu obrador

| Actualizado a 25 mayo 2021 18:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La festivitat de Corpus i les coca amb cireres ja ha arribat a Reus. I per celebrar-ho, des del Forn Sistaré han guarnit les seves botigues amb elements per recordar la història que evoquen les setmanes prèvies a l’arribada de l’estiu. Es tracta d’un conjunt de cartells totalment artesans i elaborats amb uns dissenys que transmeten els valors de proximitat, tradició i passió per la feina ben feta. En la seva creació s’han utilitzat materials reciclats que s’havien usat a l’obrador, com ara les planxes de metall que es posen al forn per fer les coques.

Els dissenys són obra de Pere Rosell, de l’estudi Rosell&Co, qui explica que en tots ells ha volgut plasmar "l’estima pel territori, per les tradicions de Reus i els productes de qualitat".

En la seva creació s’ha treballat un signpainting "molt concret, molt identificatiu i en diferents formats (metall, fusta i roba). Són lletres majoritàriament fetes a mà directament sobre els suports. No hi ha hagut impremta, ni reproducció, ni còpies". A més a més, els cartells s’inspiren amb allò retro, artesanal, utilitzant tipografies amb reminiscència vintage que volen cridar l’atenció però ser elegants.

L’acció de Corpus i les coques amb cireres no és la primera col·laboració entre El Forn Sistaré i Rosell&Co. La primera campanya va sorgir de la necessitat dels primers de donar a conèixer cadascuna de les campanyes que hi ha durant tot l’any d’una forma diferent i amb el segell local. Cada una d’elles, diferent de l’anterior. El pa de Sant Jordi, les mones o les coques amb cireres han estat algunes de les accions que ja s’han portat a terme.  

Comentarios
Multimedia Diari