Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Diversos municipis del Baix Camp reivindiquen el 25N

  Amb l’acompanyament del Consell Comarcal, han organitzat diversos actes i activitats per reivindicar el Dia Internacional de l’Eliminació de la violència envers les dones

  25 noviembre 2023 12:12 | Actualizado a 25 noviembre 2023 12:20
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Diversos municipis del Baix Camp, amb l’acompanyament del Consell Comarcal, han organitzat diversos actes i activitats per reivindicar el 25 N – Dia Internacional de l’Eliminació de la violència envers les dones. El mateix ens comarcal i els ajuntaments de la comarca se sumen al Manifest institucional, però a més s’han previst els actes següents:

  Alforja:

  25 de novembre de 9.30-14 h, al Pavelló Municipal d’Alforja. Jornada de Defensa Personal, gratuïta

  L’Aleixar:

  25 de novembre, a les 19h. Teatre-fòrum sobre violències masclistes “Perdre els papers”

  Botarell:

  25 de novembre, a les 11 h. Partit de futbol sala femení “Fem equip contra les violències masclistes”

  25 de novembre, a les 12 h. Lectura del Manifest

  25 de novembre, a les 12.30 h. Vermut a càrrec de l’Associació de Dones de Botarell.

  Duesaigües:

  25 de novembre, a les 19h, a la plaça d’Agost. Performance “Passeig del dol”.

  Les Borges del Camp

  25 de novembre, a les 13h, lectura del Manifest i exposició d’un mural a la plaça de la Dona.

  Maspujols:

  25 de novembre, a les 10h, a la plaça de la Vila. Performance “Commemoració i reivindicació de les dones assassinades a Catalunya aquest 2023”.

  25 de novembre, a les 17h, a la plaça de la Vila. Lectura del Manifest.

  25 de novembre, a les 16.30h, l’Associació la Dàlia organitza al seu local el taller “Ni un segon més de violència”, que un cost de 18 euros per a les sòcies i de 21 euros per a les no sòcies de l’entitat.

  Montbrió del Camp:

  28 de novembre, a les 19h, a l’Espai Jove. Xerrada sobre la prevenció de la violència de gènere i l’empoderament femení, a càrrec de Rosa M. Martí Tous.

  Mont-roig del Camp:

  24 de novembre, a les 19.30h, a la Casa de Cultura Agustí Sardà. Cine-fòfum “El orden de las coses”, organitzat per la Unió de Dones de Mont-roig.

  29 de novembre, durant el matí. Intervenció artística de mobiliari urbà a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESo de l’INS Miami-Zona Institut.

  2 de desembre, a les 11h, al Centre Polivalent de Miami Platja. Taller de Biodansa a càrrec d’Uma Zuasti, terapeuta corporal i mestra de biodansa. Organitza: Deixa’t abraçar. Inscripció prèvia a deixatabracar@gmail.com.

  Riudecols:

  25 de novembre, a les 9h, difusió del Manifest a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i lectura del Manifest a les 20h.

  26 de novembre, a les 11.30h. Escape city, temàtica feminista.

  Vinyols i els Arcs:

  25 de novembre, a les 12.30h, davant del Casal Municipal. Lectura del Manifest.

  Alguns ajuntaments ja han fet activitats els dies previs, com Mont-roig del Camp, que ja va començar el 9 de novembre. El 14 de novembre, Arbolí va fer un taller participatiu de violències de gènere quotidianes; Montbrió del Camp una hora del conte per la coeducació el 17 de novembre i un teatre fòrum i un joc de teatre imatge el 23 de novembre, a més d’una altra sessió de contes i de la lectura del Manifest.

  El Consell Comarcal del Baix Camp convida a tota la ciutadania a sumar-se a aquestes activitats reivindicatives, i recorda que disposa del Servi d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i del Servi d’Atenció Integral LGTBI+ (SAI) amb els quals es pot contactar per telèfon al 977 327 155 o per correu electrònic a siad@baixcamp.cat i sai@baixcamp.cat

  Comentarios
  Multimedia Diari