El Conservatori de Reus obre les portes al ciutadà

Els dies 1, 3 i 4 d’abril els visitants podran veure les instal·lacions del centre i assistir a algunes classes i assajos

22 marzo 2019 11:33 | Actualizado a 22 marzo 2019 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà la seva activitat diària a la ciutadania els dies 1, 3 i 4 d’abril amb la celebració d’unes jornades de portes obertes. Aquests dies els visitants podran conèixer les instal·lacions del centre, conèixer de primera mà el seu funcionament i assistir a algunes de les classes i assajos. 

Les jornades començaran a les 18.00 hores i seran guiades pels responsables del conservatori, que explicaran les característiques dels plans d’estudi i les formacions que s’ofereixen al centre, a més de respondre tots aquells dubtes que se’ls hi plantegin. 

En la primera jornada de portes obertes, el dilluns 1 d’abril, es visitaran les instal·lacions de l’edifici del carrer Sant Jaume, que acullen les aules de contrabaix, de sensibilització i guitarra, entre d’altres. Els participants assistiran als assajos de les agrupacions instrumentals d’alumnes de 7 i 8 anys. 

El dimecres 3 d’abril s’obriran les portes al públic de les classes de fagot, trompa, oboè, saxo i percussió, ubicades al Palau Bofarull, al carrer Llovera de Reus. I, per últim, el dijous 4 d’abril, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà el seu treball amb un assaig obert. 

Són les primeres jornades de portes obertes al conservatori reusenc amb l’objectiu de donar a conèixer el centre a la ciutadania, explicar la seva tasca i mostrar el seu dia a dia. Per motius d’aforament, cal que s’hi inscrigui a: www.dipta.cat/cmreus.

Comentarios
Multimedia Diari