El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' activarà 180 piscines de la província

L'acció solidària s'ha convocat pel diumenge 12 de juliol i a Reus es podrà participar en quatre instal·lacions

19 mayo 2017 22:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’esclerosi múltiple és una malaltia degenerativa que actualment afecta unes 7.000 persones a Catalunya i unes 46.000 a Espanya, segons dades de la Fundació Esclerosi Múltiple. El Mulla’t és una cita que any rere any ens recorda la lluita contra aquesta afecció. Es tracta d’un acte de participació ciutadana que permet a la FEM oferir serveis a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. Més de 180 piscines de la demarcació de Tarragona ja s’han adherit a la iniciativa.

Aquest any se celebrarà el diumenge 12 de juliol, i a Reus es podrà participar en quatre instal·lacions: les del Reus Deportiu, el Club Natació Reus Ploms, el Club Tennis Reus Monterols i les piscines municipals. Gràcies a l’ajuda de tots els que col·laboren en aquesta acció solidària és possible avançar en la recerca i la investigació de la malaltia. «Cada cop hi ha més fàrmacs nous que es proven primer en pacients voluntaris i, si s’obtenen bons resultats, es donen a més usuaris. Abans era tot per via intravenosa, ara per via oral», ha reconegut la Patrona de la FEM i presidenta de l’EMAT (Associació d’Esclerosi Múltiple de Tarragona), Maria Teresa Campanera.

Per aquells a qui no els agradi mullar-se, poden fer la seva aportació comprant l’Oli del Mulla’t. Per a cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedeix 1 euro a la FEM. Aquells que vulguin també poden contribuir en la lluita contra aquesta malaltia mitjançant un donatiu o la compra de diferents productes de marxandatge: samarretes o tovalloles, que es posen a la venda en les instal·lacions col·laboradores.

Paral·lelament, la Triatló de Barcelona es mullarà per l’esclerosi múltiple el 19 de juliol. El Mulla’t s’ha convertit en un dels actes de solidaritat més importants de Catalunya, després de la Marató de TV3.

Comentarios
Multimedia Diari