El saló Autoprimavera de Reus es clausura amb més de 2.500 visitants i 250 vehicles exposats

Expositors i organització destaquen l'impuls que suposa el certamen després d'anys d'estancament en el sector

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El saló Autoprimavera 2015, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Tecnoparc de firaReus, ha finalitzat aquest diumenge al vespre amb un balanç positiu, amb més de 2.500 visitants i 250 vehicles exposats entre automòbils de gerència, 'quilòmetre 0' o caravàning. Expositors i organització han destacat l'impuls que representa pel sector la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments després d'anys d'estancament del sector. A més, la gratuïtat de l'entrada ha afavorit un flux constant de gent en els tres dies que ha durat el saló. Autoprimavera arribava a la seva novena edició, però feia set anys que no se celebrava.

En un comunicat, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha justificat l'interès per recuperar el saló Autoprimavera. Un dels principals motius és que la venda de cotxes de segona mà a Tarragona va augmentar un 9'7 % durant l'any 2014, seguint la tendència general a tot Catalunya on es va incrementar un 11,26 %. A més, aquestes dades s'han vist consolidades durant els dos primers mesos del 2015 amb una increment de prop del 14.5%. Amb aquesta novena edició -després de set anys sense certamen-, Autoprimavera s'ha consolidat com el saló de referència del sector a la demarcació de Tarragona amb vehicles d'ocasió arribats de diferents punts del territori.

De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha indicat que firaReus seguirà treballant amb aquells salons i certàmens d'interès pel territori amb amb la finalitat de posicionar el centre de fires i convencions al territori amb esdeveniments de primer nivell. Arza ha anunciat també que l'activitat al mes de maig seguirà amb la 9a edició del Saló de la Moto i activitats com la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara-Reus, entre d'altres.

Comentarios
Multimedia Diari