El TSJC avala les mesures restrictives a Reus per acabar amb la pandèmia

Les mesures recomanen a la població que es quedi en el seu domicili i que es limiti la circulació per vies d'ús públic

25 septiembre 2020 15:52 | Actualizado a 28 septiembre 2020 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La secció tercera de la Sala del Contenciós Administratiu de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avala les mesures restrictives dictades per les autoritats sanitàries per acabar amb la pandèmia a Reus (Baix Camp).

Segons la resolució judicial feta pública pel TSJC, es prorroguen una setmana les mesures, en què es recomana a la població que es quedi en el seu domicili i que es limiti la circulació per vies d'ús públic.

Els reusencs poden sortir del seu domicili per anar a treballar, als centres sanitaris i educatius; per cuidar gent gran; acudir a entitats financeres, comprar a supermercats i a botigues comercials minoristes.

A més, els veïns també poden fer activitats culturals i esportives; acudir a òrgans públics, judicials o notarials; renovar permisos, examinar-se, fer mudances, i altres per causes de força major.

La resolució insta a limitar al màxim els membres del grup de convivència habitual i a aplicar mesures de protecció en els centres de treball. A més, insta a evitar aglomeracions en l'activitat comercial, de manera que es limiten els grups de gent a deu persones a l'espai públic i es manté l'aforament reduït a la meitat en les cerimònies i al 70% en les activitats culturals

Comentarios
Multimedia Diari