Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Els mercats Central i del Carrilet de Reus sortegen regals i 4.000 euros

  Els paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada sis euros de compra

  07 diciembre 2023 12:13 | Actualizado a 07 diciembre 2023 17:36
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Aquest desembre ha començat la programació d’activitats de Nadal als Mercats de Reus. A més, des d’ara i fins al 5 de gener, Mercat Central i el Mercat del Carrilet entren de ple en la campanya de Nadal amb regals i el sorteig de 4.000 euros en xecs de compra per als clients, per agrair-los la fidelitat al llarg de tot l’any, a més d’incentivar la compra durant aquestes dates.

  «Els Mercats Central i del Carrilet són centres de cohesió social i aquesta vegada s’ha volgut reconèixer a la ciutadania que aposta per ells», ha dit aquest dijous 7 de deembre l’edil de Promoció Econòmica i Coneixement, Josep Baiges. Es tracta de «un any de transició amb les obres del Gastromercat, que esperem tenir llistes per a inaugurar abans de l’estiu que ve». «Volem que aquesta sigui una nova centralitat i continuem treballant, també, en el futur del Mercat del Carrilet», ha recordat Baiges. El representant dels Mercats de Reus, Ildefons Vidal, ha exposat, per la seva banda, que «la realitat econòmica és complexa i, per això, cal premiar al client, perquè continuï comprant aquí».

  Nadales amb les corals de les escoles Prat de la Riba i Dr Alberich i Casas; tallers de reciclatge i propostes artístiques; demostracions de cuina i pintacares infantil, una llarga llista d’activitats per a totes les edats. I, un any més, en un mostrador de cada mercat, torna el pessebre de clicks, de la mà de Jordi Mariné.

  Mercat Central

  En el cas del Mercat Central, els mateixos paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada sis euros de compra. Els clients tenen temps fins a Reis per omplir-la i dipositar-la a la gran urna de vidre que hi haurà al mateix mercat. A mitjans de gener es farà el sorteig: 20 premis de 100 euros en xecs de compra i tres lots d’estris de cuina Valira.

  Pel que fa a l’horari, de cara a la campanya de Nadal, és el següent:

  Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte: de 8:00 a 15:30 h

  Dijous i divendres tot el dia: de 8:00 a 20:00 h

  Obertura extraordinària de Nadal el diumenge 24 de desembre: de 9:00 a 14:00 h

  I recordar que, com cada any, el divendres 5 de gener el mercat no obre a la tarda.

  Mercat del Carrilet

  Durant les setmanes de Nadal, també a partir d’aquesta primera setmana de desembre, els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una butlleta per cada sis euros de compra. Els clients tenen temps fins la vigília de Reis per omplir-la i dipositar-la a l’urna que hi haurà al mateix mercat. A mitjans de gener es farà el sorteig: 20 premis de 100 euros en xecs de compra i tres lots d’estris de cuina Valira.

  A més, disposen de 3.000 calendaris amb receptes de cuina, un obsequi habitual a les parades del Mercat del Carrilet per festes.

  Aquest és l’horari del Mercat del Carrilet:

  Matins de dilluns a dissabte 7:30 a 14:00 h

  I divendres tarda, de 17:00 a 20:30 h.

  Com cada any, el Mercat del Carrilet tampoc obrirà la tarda de la vigília de Reis.

  D’altra banda, la setmana que ve ja es podran veure els dos pesebres de clicks que omplen un mostrador de cada mercat, un al Mercar del Carrilet i un altre al Mercat Central, que es podran visitar fins al 5 de gener.

  Música, nadales, cuina i tallers

  Aquest desembre s’ha iniciat la programació especial de Nadal amb l’actuació de les corals de l’escola Prat de la Riba –la coral Atrapasons i la coral Bufanotes– al Mercat Central. En el cas del Mercat del Carrilet, la música hi arribarà el divendres 16 de desembre, amb l’actuació de l’Alberichor, de l’escola Dr. Alberich i Casas. Les dues actuacions ja fa anys que es repeteixen i són un clàssic de la campanya de Nadal dels Mercats de Reus. Com en el cas de la xaranga Bandsonats, que torna un any més: el dissabte 16 de desembre seran al Mercat de Marxants a l’entorn del Mercat C entral i pels passejos, al Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes.

  Al Mercat Central la programació es completa amb la proposta de cuina de festa «Entrants de fruita i carn» de La Mussara Food i els tallers que faran els mateixos paradistes: «Al Mercat s’aprofita tot», tot un clàssic, una proposta per reciclar els envasos de les mateixes parades de la mà de Susana Pérez, de La Cantonada 108; i «Aprèn al mercat», en què des de Casa Borrull ensenyaran com taller bé el pernil.

  La primera setmana de l’any, un matí a cada mercat, hi haurà pintacares infantil amb elements nadalencs de la mà de les professionals d’Always MakeUp.

  Els horaris i les activitats de cada mercat es poden consultar als fulletons informatius editats per a cada mercat. Aquests díptics ja estan disponibles a cada mercat i incorporen informació actualitzada de les parades i els telèfons de contacte. Recordeu que els dies abans de Nadal és millor trucar abans i fer la comanda amb temps.

  Comentarios
  Multimedia Diari