Endesa renova una línia elèctrica a Riudecanyes

S’ha estès mig quilòmetre de nou cablejat tipus trenat que augmentarà la seguretat de la instal·lació

03 noviembre 2017 13:01 | Actualizado a 04 diciembre 2017 20:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Endesa ha finalitzat recentment les obres de renovació tecnològica d’un tram d’una línia elèctrica al terme municipal de Riudecanyes amb l’objectiu d’integrar-la millor a l’entorn natural i, de passada, millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients d’aquesta població del Baix Camp.

Concretament, s’ha substituït cablejat existent per un de nou dins dels plans de la Companyia per la millora contínua de les seves infraestructures elèctriques ubicades en zones rurals.

Així, s’ha renovat mig quilòmetre de la xarxa convencional de baixa tensió per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Forma part del pla de la companyia per a la millora a la comarca

Aquest nou disseny dota tots dos municipis d’una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i disminueix el risc d’incendi en zones boscoses.

Els treballs, que han suposat una inversió de gairebé 6.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del pla de manteniment i millora tecnològica de les infraestructures elèctriques a les comarques del Camp de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari