Exposició de Darwin i la teoria de l’evolució a Maspujols

Es pot visitar fins al 12 de novembre a la sala d’exposicions de l’Ajuntament.

06 noviembre 2017 17:42 | Actualizado a 06 noviembre 2017 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Darwin i l’evolució és l’exposició que fins al 12 de novembre es pot visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Maspujols (Baix Camp). L’objectiu és donar a conèixer la figura de Charles Darwin i les seves descobertes sobre l’evolució, així com les diferents teories que al llarg del temps s’han generat sobre aquesta qüestió.

Aquesta mostra, produïda per l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), forma part del Programa “Exposicions itinerants”, que la Diputació de Tarragona posa a disposició dels ajuntaments amb l'objectiu de fomentar el dinamisme cultural i fer arribar l'oferta expositiva arreu de la demarcació.

La mostra es presenta en atractius plafons a través dels quals es pot realitzar un recorregut per la vida i activitat científica principal de Darwin i la importància de la teoria de l’evolució que va formular.

Els àmbits en què s’estructura són: Vida del pare de l’evolucionisme, l’etapa de Cambridge, el viatge del Beagle; Darwin, un naturalista expert, selecció artificial i superpoblació, les seves relacions científiques amb altres naturalistes, el seu llibre L’origen de les especies i altres línies d’investigació no tan conegudes.

La teoria de l’evolució de Darwin està determinada per la selecció natural i la va exposar àmpliament al llibre El origen de las especies.

Tot això es constata de manera didàctica en els plafons que inclou la mostra i que han estat elaborats amb la tecnologia HP Designjet L65500, amb tintes HP Làtex, respectuoses amb el medi ambient.

Comentarios
Multimedia Diari