Inversió de 41.000 € en la millora del Teatre Fortuny

Se substituirà un aparell de climatització del teatre dins les obres de rehabilitació de l’espai

23 octubre 2018 10:21 | Actualizado a 25 octubre 2018 13:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Teatre Fortuny destinarà un pressupost de 40.959 euros en la substitució d’una part de l’aparell de climatització del teatre, instal·lat fa 30 anys coincidint amb les obres que es van dur a terme de reforma i rehabilitació de l’espai escènic reusenc.

Aquesta és l’actuació més important de les diferents reformes i millores que s’han realitzat a l’equipament tècnic i a l’edifici del teatre durant els mesos d’agost i setembre i que han suposat una inversió total de 86.000 euros.

Per un costat s’ha fet la compra d’una nova taula de so per a l’escenari i, per l’altre, s’han realitzat les obres de reforma dels serveis d’homes de tot el teatre. També s’ha millorat l’accessibilitat a les zones d’escenari i del 3r pis.

Les tasques de substitució de l’aparell de climatització antic i la instal·lació de l’equip nou s’ha fet durant aquestes darreres setmanes i, per tant, amb aquesta acció el Teatre Fortuny dona per finalitzades les reformes previstes per a aquest exercici del 2018.

Ple absolut

El Teatre Fortuny es troba de ple en la programació prevista per a aquesta temporada de tardor que ha registrat, fins al moment, un ple absolut de públic. La temporada va començar amb el retrobament amb la companyia El Tricicle que va portar a la ciutat el muntatge amb el que s’acomiada dels escenaris Hits, un espectacle que es va fer en tres ocasions, exhaurint totes les entrades disponibles. El mateix va passar amb Antonio Orozco, que va oferir dos dies de concerts amb l’aforament ple.

Comentarios
Multimedia Diari