La col·lecció de torrons Virginias més reusenca

Inclou dos torrons, com el Blanc amb crema d’ametlles, i els Ganxets Bombó Blanc

| Actualizado a 26 noviembre 2021 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Virginias va presentar ahir al restaurant Gaudí una col·lecció inspirada en la capital del Baix Camp, la qual està formada pel torró Blanc de Reus, amb crema d’ametlles i canyella i els Ganxets Bombó Blanc, bombons amb una avellana D.O.P. Reus al seu interior i embolcallats amb praliné de crema d’ametlla crua i una mica de canyella. A aquestes dues creacions se li afegeix el torró clàssic de xocolata negra amb avellanes de Reus.

«Sempre hem tingut la voluntat de crear torrons i xocolates arrelades a Reus. Volem que la gent se senti seus aquests productes i que n’identifiqui els seus gustos, que estan vinculats a la seva ciutat. A més, donem suport a l’equip d’hoquei del Reus Deportiu», va dir ahir el director gerent de Virginias, Àngel Jubete. De fet, l’any passat la marca ja va presentar el torró de vermut amb patates xips, el qual va tenir molt d’èxit quant a vendes. Així doncs, aquests torrons complementen una col·lecció que fa servir fruits secs que caracteritzen la ciutat.

El batlle de Reus, Carles Pellicer, també present a l’acte, va celebrar que Virginias s’impliqués d’aquesta manera amb la ciutat. «És important que es promoguin productes de KM0 i que se’n parli, de Reus», va dir.

Un altre element també destacat durant l’estrena de novetats va ser el disseny del packaging de cadascuna de les elaboracions. N’és un exemple, la caixa que conté els Ganxet, la qual més enllà de mostrar-ne el producte, també, mostra les avellanes, la canyella i una il·lustració de la Prioral de Sant Pere. L’estàtua de Prim i un dibuix d’un got de vermut amb patates xips són altres elements gràfics d’allò més reusencs.

Degustació i maridatge

D’altra banda, el director d’operacions de Virginias, Víctor Segú, va fer la presentació de la col·lecció a tall descriptiu i, per la seva banda, la propietària i gerent de Clos Galena, Merche Dalmau, va esmentar la importància de «col·laborar en projectes del territori» i va recordar que Clos Galena ha treballat per esdevenir «un vector transmissor de cultura». La presència de Dalmau va emmarcar-se en la posterior degustació i maridatge amb vins de Clos Galena, pràctica duta a terme un cop fetes els parlaments de les autoritats.

Un dels vins que va fer-se servir per maridar els articles presentats va ser l’anomenat Secrets de Mar Blanc, mitjançant el qual Clos Galena dóna suport a la Fundació d’ELA Miquel Valls. «Aquest vi és un D.O. Terra Alta, fet amb base de garnatxa blanca. Amb la seva compra es destina un euro a aquesta entitat i ens sembla molt important per tal de sumar esforços i fer visible la malaltia», va afegir Dalmau. No va oblidar tampoc d’esmentar dues persones, la Maria i la Joana, «molt importants en aquest procés».

Tot seguit, Dalmau va donar pas a l’enòloga Sandra Doix, que va guiar els assistents perquè anessin tastant els diferents productes, tot maridant-los, com dèiem, amb els vins de Clos Galena.

Comentarios
Multimedia Diari