La CUP vol que els consellers del Baix Camp es paguin el sopar de Nadal

Presentaran un prec al pròxim ple del Consell Comarcal per evitar 'una despesa pública de més de 2.000 euros'

19 mayo 2017 20:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) presentarà en el pròxim ple del Consell Comarcal del Baix Camp, previst per al dia 15 de desembre, un prec perquè els seus consellers es paguin ells mateixos el sopar de Nadal i, d’aquesta manera, «evitar una despesa pública de més de 2.000 euros».

Així ho asseguraven ahir els cupaires després que des de Presidència els comuniquessin que el cost de l’àpat nadalenc anava a càrrec de l’òrgan comarcal. Per ser més concret, el menú per persona és de 35 euros, un preu que consideren excessiu.

«Tenint en compte el context socioeconòmic de la nostra comarca, podríem estar parlant, més que d’una despesa supèrflua i de manca d’ètica manifesta, d’una malversació de fons públics». Així es manifestava ahir el portaveu de la CUP al Consell Comarcal del Baix Camp, Pere Campíñez, abans d’instar-ho a la resta de consellers.

En aquest mandat, l’òrgan comarcal està compost per 33 consellers de set formacions polítiques: CiU, ERC, PSC, PP, C’s, Ara Reus i la mateixa CUP.

D’altra banda, el mateix Campíñez també afegia que, «si algú pot dir que amb aquesta denúncia estem fent demagògia, és molt senzill: si volen fer un sopar de Nadal, que cadascú s’ho pagui de la seva butxaca i arreglat. I, si 35 euros són massa diners per a un sopar –cosa que compartim–, de ben segur que hi ha altres establiments on poden menjar més barat». Els tres integrants de la CUP al Consell Comarcal no assistiran al sopar de Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari