Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Fundació Coll-Urgellès lliura beques als millors expedients de les branques administrativa i comercial de l’INS Baix Camp de Reus

Els patrons de l’entitat distingeixen amb tres persones de cicles formatius de grau superior

29 septiembre 2022 11:13 | Actualizado a 29 septiembre 2022 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Representants de la Fundació Coll-Urgellès han lliurat aquest dimecres 28 de setembre tres beques als millors expedients acadèmics de l’alumnat dels Cicles de Formació de Grau Superior (CFGS) d’Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Assistència a la direcció de l’Institut Baix Camp.

La fundació reusenca ha atorgat tres premis, (un primer de 700 euros i dos accèssits de 400 euros) als millors estudiants que el juny van acabar en l’avaluació final ordinària els seus estudis de CFGS ja esmentants.

El primer premi ha estat per a Gisela Alsina, de CFGS d’Administració i finances, que va obtenir una qualificació global de 9,62. El segon premi ha estat per a Enola Marie Manoha, del CFGS de Màrqueting i publicitat, amb una nota final de 8,96. El tercer premi ha estat per a Kaoutar Derraz, de CFGS Assistència a la direcció, amb un 8,56. Val a dir, que el premi és compatible amb qualsevol altre, així com beca o ajut a l’estudi.

La Fundació Coll-Urgellès, fundada a Reus l’any 1988, té com a objectiu fomentar els ensenyaments i estudis en els àmbits de l’economia i l’empresa, per tal d’ajudar amb el seu capital a realitzar estudis de comerç als estudiants de la ciutat de Reus que no puguin accedir a aquests per problemes econòmics.

Comentarios
Multimedia Diari