Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La ministra de Justícia i Interior d’Andorra visita el CAT112 de Reus

Per conèixer el funcionament de l’edifici d’emergències i del servei del telèfon d’emergències 112 de Catalunya

22 abril 2024 18:10 | Actualizado a 22 abril 2024 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una delegació del Ministeri de Justícia i Interior andorrà, encapçalada per la ministra Ester Molné ha visitat avui l’edifici CAT112 de Reus, per conèixer de primera mà el funcionament de l’edifici d’emergències i del servei del telèfon d’emergències 112 de Catalunya.

La ministra Molné ha arribat acompanyada del secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan Leon, i del director del Departament de Protecció Civil del Govern d’Andorra, Cristian Pons i han estat rebuts per la directora del CAT112, Irene Fornós, acompanyada pel delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, la directora dels serveis territorials d’Interior a Tarragona, Eli Llombart, i el subdirector del CAT112, Andreu Alfonso.

La ministra ha visitat la sala del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT, la sala del 112, i altres espais com la sala de Mossos d’Esquadra. Ha pogut conèixer així com funciona el telèfon únic d’emergències i com s’integra amb els diferents cossos operatius que han de respondre a una emergència.

El CAT112 i els serveis d’emergències d’Andorra mantenen una interlocució habitual i de cooperació pel que fa a les emergències en zones frontereres, ja que anualment, per configuració orogràfica i de cobertura telefònica, hi ha unes poques desenes de casos en que la comunicació d’una emergència es rep a les sales CAT112 de Catalunya tot i passar en territori andorrà.

Comentarios
Multimedia Diari