La Selva del Camp distribueix 6.000 mascaretes entre tots els veïns

Els protectors són reutilitzables i s'han confeccionat a través d'empreses locals pensant en la desescalada del confinament

24 abril 2020 16:49 | Actualizado a 28 abril 2020 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de la Selva del Camp ha realitzat entre aquest dijous i divendres la distribució de 6.000 mascaretes higièniques reutilitzables entre les veïnes i veïns del municipi en una operació que vol evitar que cap persona del municipi es trobi sense les mínimes mesures de protecció si necessita sortir de casa durant la pròxima desescalada del confinament.

En total el consistori ha contractat la confecció de 7.500 mascaretes a un productor del municipi, que ha treballat majoritàriament amb teixit no teixit de polipropilè cedit per l'empresa Berry Global, també selvatana.

Tot i no disposar de certificació com a material d'ús mèdic i que s'hagin de considerar mascaretes higièniques, els certificats de la matèria primera sí que ofereixen una capacitat de filtratge òptima per a l'ús que se li ha previst donar i, a més, té a favor seu el fet de tractar-se d’un producte reutilitzable.

La distribució de les mascaretes s'ha fet de forma domiciliària a partir del padró d'habitants, acompanyada d'algunes indicacions d'ús i de la recomanació d'utilitzar-les sempre que calgui sortir de casa i no es pugui assegurar el manteniment de la mínima distància social. Malgrat això, el consistori recorda que la prioritat és encara guardar confinament sempre que sigui possible i tenir especial cura amb la higiene de mans.

Comentarios
Multimedia Diari