L'Ajuntament de Reus convoca els agents econòmics i socials a una cimera per a la reactivació econòmica

El consistori vol definir conjuntament propostes d'acció a la ciutat davant la crisi del coronavirus

31 marzo 2020 12:31 | Actualizado a 06 abril 2020 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Reus ha convocat els agents econòmics i socials de la ciutat a una cimera per a la reactivació econòmica de la ciutat. Segons informa el consistori, la trobada es farà dijous per videoconferència i té l'objectiu d'analitzar la situació actual del teixit econòmic de la ciutat arran del decret de l'estat d'alarma i la paralització de l'activitat econòmica. La cimera, afegeix l'Ajuntament, ha de servir per identificar conjuntament necessitats presents i futures de les empreses i comerços de la ciutat, i consensuar propostes de reactivació en l'àmbit municipal per mitigar-ne els efectes.

"L'obligat tancament de comerços i empreses, amb la conseqüent caiguda d'ingressos i la proliferació d'expedients de regulació temporal d'ocupació, fa preveure un increment significatiu de la taxa d'atur a la ciutat, a la qual cal donar-hi resposta amb previsió i de manera proactiva", apunta el govern reusenc en un comunicat.

L'Ajuntament ha convocat els representants de la Cambra de Comerç de Reus, APIR, PIMEC, CEPTA/Foment Reus Empresarial, Clúster TIC, Unió de Botiguers de Reus, Centre Comercial El Pallol, El Tomb de Reus, La Fira Centre Comercial, Eix Comercial Passeig Prim, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, CCOO i UGT. Per part de l'Ajuntament hi assistirà l'alcalde, la vicealcaldessa i quatre regidors més.

Comentarios
Multimedia Diari