L'alcalde de Reus: 'El premi ajudarà moltes famílies de Reus'

El centre aragonès Cachirulo ha repartit més de 320 milions d'euros en participacions de 5 euros

22 diciembre 2019 12:35 | Actualizado a 26 marzo 2020 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer (Junts per Reus), s'ha desplaçat aquest matí al centre aragonès Cachirulo per felicitar personalment el seu president José Allueva i els afortunats per la Grossa i ha afirmat que "aquest premi ajudarà moltes famílies de Reus".

El centre aragonès Cachirulo ha repartit més de 320 milions d'euros en participacions de 5 euros -en pagaven sis i un era per a finançar les activitats del centre- del número 26590, del qual ha repartit 80 sèries completes comprades a l'administració de loteria del Pilar de Salou (Tarragonès).

L'alcalde no ha dubtat a cantar una jota acompanyant diversos dels socis de l'entitat eufòrics i emocionats davant el centre, on han destapat diverses ampolles de cava.

"És una alegria immensa, això ajudarà a moltes famílies de Reus i també serà la millor campanya de Nadal mai vista en la nostra ciutat", ha declarat l'alcalde, que ha confessat que "tot i que vaig a tots els actes del Cachirulo, a mi no m'ha tocat res, tot i que l'alegria és la mateixa ".

El president de l'entitat, exregidor socialista de Reus i històric líder veïnal de la localitat, José Allueva, ha subratllat que el premi també serà "una injecció econòmica significativa per a Reus, per a Salou i altres localitats. Seran unes bones festes de Nadal per a la ciutat de Reus ".

Comentarios
Multimedia Diari